Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da, u ovoj zemlji kriminala jedino mogu pronaci tako nesto. Nece se netko zejbati pa ostaviti vrecicu sa knjigama!
ako i kada ga nadju treba ga objesiti na rondou kao primjer drugim jer ovo sto se radi prevazilazi svaku mjeru i prije svega ugrozava sigurnost i predstavlja opasnost za nevinu djecu
Najbolje da se podijelimo dok nekome nije dijete stradalo od ovih bomba, ma tko ih postavljao. Nije drzava vrijedna toga...
DJOKOVIC PODERO BERDYCHA!!!!!! bravo majstore
Pa kako će biti odrziva kad vi hoćete drzavu u drzavi. Naj jači ste kad se talite sa srbima haha, dok vam ga ne ligurnu s leđa. I onda kad vas oni naguze opet ćete trazit svoje Handzare. Al nemere više. DOŠO BOŠNJO TOBE!
zatvorite muslimansku mafiju marića, lovca ,smajkića i vise nace biti dinamita al kad izade istina o miranju starog mosta od strane armije e onda ce biti problema
Katolicki teroristi.MM
I onda se ljutite kad vam kazu da je Bosna i Hercegovina dugorocno neodrziva...
Ta ce Dzeko..ja mislio da ce sa kopackom stati Ivanovicu na yaya, a oni se grle
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/226939/Balkanska-druzina-na-okupu-Dzeko-Bane-i-Kolarov-u-provodu
Ne bojte se to naši talibani vježbaju
Znaš Bošnjače , nije davno bilo, Sveg’ mi svijeta nema petnaest ljeta, Kad u našoj Bosni ponositoj, I junačkoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do Brodskijeh vrata, Nije bilo Srba ni Hrvata. A danas se kroz svoje hire, Oba stranca ko u svome šire.(…) Oba su nas gosta saletila, Da nam otmu najsvetije blago, Naše ime ponosno i drago.
Normalna i svakodnevna stvar u Sadakistanu, ne znam zašto se od ovoga pravi vijest. Neće Mostarci da zaostaju za Sadaka Cityjem.
I ja bih volio da je SIDNEY Bosanski al' nemere j.b.g. Tako i vi Ugari hoćete da je Mostar Ugarski al' QURKO-DOKOLJENKO!!!!!!
ne moze se sa latinima vise nikako, hocemo novi entitet : SheherSrpska
Ovo je znak da ...,neprijatelj ne spava....,ali ima podocnjaci ....!
HERCEGOVINA JE HRVATSKA ZAPAMTITE TO !!!