Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam stvarno šta čovijeka natjera,pa se počne predstavljati lažno u ime teško oboljele djece i na njihov račun,sebi nekakvu korist da primakne,...GROZNO
Licemjerje... Eto zato se u islamu to najstrozije kaznjava. Najgora ljudska osobina
@samo ga malo, DROGA! Ubili bi rođenu mater zbog droge.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
treba ih slikat i lijepit slike da reklamne ploce da zna narod ko su
Cuj ne zna nista a nekako su dosli do nasih kartica ???
pa kada ih vec znate, dajte nam slike!!!
Nažalost svakodnevnica kod nas
Pa kod nas se najvise para uzima na nesrecama vlastitim i od tog se pravi brend
Evo dokaza da se u Sarajevu može raditi šta god kome na pamet padne. Godinama se po glavnoj sarajevskoj ulici prikupljaji novci za razne stvari, pitaj boga više ko za šta prikuplja ali da traje godinama traje. Nikoga ali baš nikoga nije briga šta se to prikuplja, za koga se prikuplja, da li je to u redu prositi godinama, godinama svakog ubogog dana od jednih te istih ionako presiromašnih građana. Ima li u ovom gradu i jedan jedini odgovoran političar koji će konačno staviti tačku na ovo MODERNO PROSJAČENJE. Ukolinili male cigančiće i sve ostale prosjake da bi namontirali moderne prosjake i prevarante ili će ovo ttrajati dok ,,moderni prosjaci,, nekoga ne ubiju. Evo građani mole političare da konačno povedu računa o ovom vidu prevara i lake zarade a sve pod izgovorm da je za bolesnu djecu.
prvo provjerit da li je napadnuta iz Sarajeva da li je tu rođena ili je samo stanovnik
ovo treba pocet sutat postali su nametljivi opasno
Fini neki volonteri, napadaju gradjane besplatno!
Nekada je bilo ako neces kupiti ciglu - dobijes degenek, a sada se preslo na slikovnice. Sto ti je 21. stoljece i napredak.
gdje ima video ? ne moze ovaj na klixu
Ima dosta ovih "volontera" dodju sa sela u Sarajevo kao studenti, zive u domu, nista ne uce i samo se bave ovakvim sranjima i prostitucijom. Jednom sam prilikom pricao sa jednom takvom curom i reko joj da znam sta radi i pito je sto to radi, kaze ima dvoje djece i bolesnu mati kuci na selu mora nabavljat pare kako god zna. Ne krivim ih uopste, karina drzava, kako ce drugacije zaraditi.
_"Već danima u centru Sarajevu, tačnije ispred BBI Centra, u ulici Ferhadija i kod Spomenika ubijenoj djeci Sarajeva, kruže volonteri koji prodaju slikovnice i CD-ove tvrdeći da prikupljaju novac za Udruženje "Srce za djecu koja boluju od raka". Riječ je o lažnim volonterima koji su nakon varanja građana otišli korak dalje i napali jednu sugrađanku." ZNAČI, VEĆ DANIMA NEKO JAVNO KRADE GRAĐANE, A NIKO NIJE BIO U STANJU DA PROVJERI I UTVRDI DA SE RADI O PREVARANTIMA. DA LI JE IKO NADLEŽAN DA IZAĐE NA ULICU I PROVJERI "ZANATE" SA KOJIMA SE POJEDINCI BAVE? U SVOM GRADU, NESIGURNI SMO PO SVAKOM OSNOVU. POLICIJA BI TREBALA DJELOVATI PREVENTIVNO, A NE PO UČINJENOM KRIVIČNOM DJELU.
Pa sta, vec decenijama politicari varaju gradjane, pa ko djeluje preventivno i neprevantivno?!
nadlezan je kurcogled vahid cosic komesar policije kantona sarajevo i irfan nefic odranije poznat policiji zbog krivicnog djela ugrozavanje bezbjednosti saobracaja da izađu i kazu puna imena a ne inicijale i fotke njihove da objave ko u svakoj normalnoj drzavi ali nece jer im ne da sef boss Alijin mali i njegov kriminalni dream team
Sad treba tuci sve volontere po ulici. Jbt ih i jest ovaj nacin prikupljanja sranje, bukvalno prose na ulici, ko hoce da pomogne naci ce nacin za to, a ovo po ulici sve treba marisat, 9 od 10 ih krade...