Crna hronika
0

Prnjavor: Tučnjava u noćnom klubu, privedene tri osobe

Piše: E. F.
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Tri osobe privedene su noćas na saslušanje u Prnjavoru zbog sumnje da su počinile krivično djelo nasilničkog ponašanja kada su narušile javni red i mir tučnjavom u noćnom klubu i ispred kluba u ulici Svetog Save u ovom gradu.

Policija je izvršila uviđaj na mjestu tučnjave te je na osnovu prikupljenih informacija i dokaza utvrdila da su G. M., D. M. i Ž. V. iz Prnjavora tučnjavom sa više osoba izazvali znatno uznemirenje i strah kod građana.

Saslušanjem većeg broja svjedoka utvrđeno je da je pet osoba izvršilo prekršaje Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

Protiv pomenute tri osobe će po kompletiranju predmeta biti dostavljen izvještaj nadležnom Okružnom tužilaštvu Banja Luka za krivično djelo nasilničkog ponašanja, a ukoliko se utvrdi da su svojim radnjama ostvarile i elemente prekršaja bit će i prekršajno sankcionisani. Ostalim osobama uručeni su prekršajni nalozi za počinjene prekršaje.

Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor, nastavljaju rad po navedenom, a obaviješteno je i Odjeljenje za inspekcijske poslove Opštine Prnjavor za poduzimanje mjera i radnji iz njihove nadležnosti.