Priveden 'internet samoubica'
0
Prijetio da će se raznijeti eksplozivom
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se mislio ubiti ubio bi se sigurno. Ovako \"glumi\" bolesnog majmuna.
sta ce cojek medju lojavcima se mora ponasati kao oni inace mu nema opstanka.
inace je malko nadrogiran, al dobar je... moze on i bolje..
kemo sine...lijepo zboris...samo...drzava nije kakva azbaha...drzava ne postoji kao osoba znas...
Ma ovo je veh.abija koji hoće da ubi.je Puljića specijalnim orbit žvakama \"Made in Libya\", a sve u reis.ovoj režiji. Kako je promakao Kaletoviću, nije mi jasno?!
Ja bi njemu dao Zlatnog Ljiljana i dobru pemziju kao bi ga spjecio da ode iz zemlje. Trebaju nam vakvi \"hakeri\" da se iz D.Vakufa borimo sa ovim bjelosvjetskim razbojnicima. Salu na stranu. Drzava koja ne pomaze svoje gradjane ttreba da se ili samoukine ili da je narod preuredi (mislim revolucija brate..nema se sta tu pricati ...kakva demokracija...cekamo nesto sto necemo docekati... idi narode pred federalnu vladu, skupstinu, sda, sbih, sdp i rusite tu bagru) nema bez revolucije nista...demokracija je napravljena da sve tece bez promjena. Zivio Danijal. Ne daj se..Nikonema razloga da te hapsi bolje bi bilo da pohapse one koji su te gurnuli u ovaj belaj