Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se ne naglasi da su cetnici iz Banjaluke opljackali povratnika Bosnjaka. Ima ona junacka srpska "ogolje se nema rata oj oj". Hajducija i kriminal u venama!
Vlaxu psrbljeni dje te srbi majmune. Cuj Aristotel? Kakve on ima veze sa primitivnim pravoslavnim sljamom?
Cekaj Aristotel, jes ti pravoslavni? Ja takvog primitivnog Aristotela nit sam citao nit upoznao. Cuj Aristotel a pravoslavac? Jesi ti svjestan sta radis? Vi srbi ste postali od nas Bosnjaka, vi ste se odvojili od nas i zadrzali jedno 50% nase culture a prihvatili 50% vlaske. Bolje receno vi ste nas bosnjacki ogranak koji se pomijesao sa rumunskim vlasima i njihovim obicajima.
Ovo je savrsen primjer p.i.c.k.a.s.t.o.g. "kriminalcica"... Pa bolan, kad si ga vec opljackao i odnio mu sve, sto ga jos i udaras...i to na podu...