Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad valja udomiti 150 pasa i vukove s vucicima
pa bolje da su njega eutanizirali nego divne zivotinje vukove.
Ja da kiflu u pekari ukradem, ne bi vidio nebo 10 godina.
Ovaj je bio tjelohranitelj vlasnika prijedorske javnie kuce Maskarada Milorada Milakovica,.Ubio je i svog rodjaka Milanka Grbica prije par godina,tako da je ovo travarstvo mala maca.
TRAVA NIJE DROGA DOKLE GOT SAM ŽIV PISAĆU I MOTAĆU VUVU ,TRAVA NIJE DROGA BOG NAM DAO SJEME PA IZ ZEMLJE RASTE TRAVA NIJE DROGA BILIJON I JEDAN SAM PONOVIO VUVA JE TRAVA ALI NIJE DROZA HHHHAAA TAMAN MOTAM ŽUĆKA JE HOĆE KO DIM.
A gdjeje vuva trava kod murije trebaim tona ganđe za dokaz kad dokažu sjeckanje sušenje i prodaja eeeeeeeeeeeeeeeee državice jada.
Krajem januara i početkom februara ove godine policija je u akciji "Aneksa" zaplijenila 23 kilograma marihuane koja je pripadala braći, nakon čega je i Radovanu i Željku (1968) određen jednomjesečni pritvor. Bez komentara!
Svu travu legalizovati! Holandija na tome uzima milione! Niko u okolini nema takav zakon! Nismo eu i bas nad briga! Netreba nam nafta kad imamo travu!
Ako se ubio onda u naslovu ne moze pisati da je ubijen.
Nešto imam osjećaj da je ta marihuana realna sitnica, naspram ostalih aktivnosti kojim se taj lik bavio..
U jbt ''narko diler'', ja kontam kokain, heroin kad ono lik agronom
legalizovati pod hitno!!!
TRAVA NIJE DROGA!!!
Ove narko dilere netreba ni sahranjivati,več sa svim narko dilerima treba nahraniti lavove đaba zauzimaju mjesto.nisu ni zaslužili da budu sahranjeni.
treba tebe jebat fosnom u očnu duplju primitvac rumeni
El Fatiha !
One down !
Sada pustite sve te bestije na ulice, nek izgrizu ono malo preostalih neizgrizenih, i nek se svi povaljaju na platou ispred BBI- da svima pokazemo kako je Sarajevo napredan grad u pogledu zastite zivotinja. Ne, u predhodnu kategoriju ljudi ne spadaju, ako uspitate, sa njima nitko odavno nezna sta bi radio.....
Sta je ovo, cetke se udruzile sa antisinterskim pokretom pa pucaju minuse? Evo prijedlog: Cetke preko Drine, a antisinterski pokret nek im isporuci sve samohrane kerove i svi sretni..... Humano preseljenje sto bi nazvali neki.......
Preselim ti dijete humano.... pozz