Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prijedor Grade, Kozarac je bio opstina do 1963. Informisi se malo prije nego se podjes provaljivati po net-u
Opsirniji tekst sa fotografijama na http://www.gradprijedor.com/hronika/u-sudaru-2-autobusa-13-povrijedjenih-osoba A za neupucene Kozarac nikad nije dobio status grada!
Hajde pročitaj članak ponovo. I ako može  bez deranja drugi put xD ( caps lock)
KOLIKO JA ZNAM KOZARAC JOS UVIJEK PRIPADA PRIJEDORSKOJ OPSTINI I IMA JEDNU CESTU, I NE MOZE SE BROJATI KAO GRAD, TO BI VI BAREM TREBALI ZNATI KOJI ZIVITE VANI ...
Roditelje ti stavim u elektronski format i pustim u promet.
A gdje u Kamicanima?Kod gostione u Alicima ili preko puta Budine kuce...il je mozda kod Mohuninog kafica?
Tako je Hamza 505. Kamicani su oko 15 km od Prijedora
www.bhnet.info NOVO NA NETU! Stranica sa multimedijalnim sadrzajima dostupnim u jednom kliku za preuzimanje! -Preuzimajte MP3 fajlove iz baze (preko 100.000 MP3) -Gledajte online filmove -Preuzimajte programe direktno iz baze -Preuzimajte igre direktno iz baze -Preuzimajte lektire, maturske i seminarske radove direktno iz baze I TO SVE POTPUNO BESPLATNO! DOBRODOSLI! NOVO!
Hamza 505 Imas potpuno pravo ! Kamicani se nalaze u Kozarcu ,a Kozarac je stariji od Prijedora. Neki bi trebali na popravni iz predmeta \" uzi i siri zavicaj \",a da ne govorim o cijeloj geografiji .
Ma kakav sudar, nije to nista.... idem sada na sarajevo-x forum (gdje me niko ne provaljuje) nastaviti s.r.a.t.i o naprednim drzavama i podrzavati diktatore sirom svijeta....
Kamicani se valjda nalaze u najvecem malom gradu Kozarcu a ne u Prijedoru