Komentari (255)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poznajući naš zakon, bit će skinut sa mjesta profesora i inaugurisan na mjesto direktora...
ne pada mi na pamet da ga branim što je istukao djevojku ali ne vidim zbog čega je u ovom textu bitno što je on nastavnik tjelesnog niti se slučaj desio u školi niti su oni njegovi učenici...
...bravo krkane....e, sad treba tebi polomiti kosti.....kao vaspitno-popravna mjera...
e junacino...sram te bilo, sakama na zenu, fuj
Niko od nas ne zna nista o tome sta se desilo a svi imamo misljenje... Ko zna,modza je profesor prihopata ali mozda je djevojka i zasluzila ?
al udara ko Iron Mike Tyson
Prije profesori i sad ko 100 i 1 nemam rjeci.
a mudonje prijete profesoricama
Sutra bi ovaj "profesor", koji je vjerovatno zaposljen preko stranacke linije, ili poznanstva, trebao biti i pedagog u skoli, djeca bi trebala uciti od njega kako se ponasati, kako pri sportu, tako i na ulici. Ovakve trajno udaljiti od djece!
Cure oprez. Prosla je ponoc. Tomo ne voli kad zene hodaju iza ponoci, a voli izudarat.
čitam komentare i dosta su podjeljeni, moguće da ni djevojka nije 100% ispravna ali opet neodobravam da neko tuče nečije dijete, prosvijetni radnik ako imalo drži do sebe nebini pomislio ovo uraditi.
E majko mila, ovakva nam je drzava jer ovakvi profesori odgajaju i prenose 'znanje' na djecu!
E profesore kukavico...,kako te nije stid tuci curu...,nadam se da ces naletjeti na nekog sebi ravnom ko ce te nauciti lijepom ponasanju(prebiti)...
vama klixu tacno treba bombu bacit u redakciji nepismenoc i maloumno pleme jebem......
now shes more beautiful xDDDDDD
odgurnuo je sakom u predelu lica...
Zasto nije u zatvoru. Koja komedija od drzave.
mene zanima da li ga je djevojka ostavila? ipak je sad vidjela demonstraciju sile...ako je mogao tu djevojku tek tako istući pred svima, šta će tke biti u stanju uraditi svojoj ženi u četiri zida??
sado mazo
Fifti šejds of Tomo