Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj V.K je bas baksuz...
Imam ja diplomu i za 4.razred. Koja je tu cijena?
JADNIK ,NEUPUCEN.
A ja budale!!! Sa falsifikovanom diplomom se zaposljava u BiH i to drzavnim firmama, a ne u Cro il nekoj drugoj zemlji :) Amater!!! A brate previse si i platio!!! Za te pare si mogao da dobijes "legalnu" diplomu u Travniku, Palama, Kiseljaku, Mostaru ko i svi nasi politicari
http://www.youtube.com/watch?v=Aq9y7tRsTv4
Kao i oni podobni i probrani, koji su dobili diplome u Tuzli i Sarajevu gdje se plaća ili u naturi (afera na Pravnom fakultetu) ili jednostavno novcem pa se završavao FPN za 17 mjeseci, što je javna tajna u Sarajevu, kao i na drugim "veleučilištima" sa bogatom jednogodišnjom tradicijom. Srednješkolsko obrazovanje je još bliže korupciji u cijeloj BiH, a koja kao neuređena država jasno ima i neuređeno i korumpiranosti blisko srednje pa čak i osnovno školstvo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čuj oštećeno lice V.K. Ukrali mu pare i gurnuli diplome u džep
Šta ima kod tebe? :)
Evo dobro je, vječito analiziram znaš kakvi smo mi pubertetlije. :) Kako ste mi Vi?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)