Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da znate da se radi o bivsem vlasniku firme SOKO iz Bedforda, Drzava Texas. On i njegov sin, kao i njegova zena su pokrali oko 75 SSN (brojeva rada) od svojih bivsih radnika iz firme i napravili su kartice. Licno sam imao uvid u fajlove koje je policija u Wylie, TX otvorila protiv tog covjeka. Ovdje je raspisana potjernica za njim i njegovom zenom od strane FBI tako da nesmiju se ni pomoliti jer ce biti uhapseni.
ma neka malo i toga, dosta pucnjava i bombi..
Ohoo ATM frauderi , zar se to jos radi ? Ja sam mislio da smo to prevazisli :P
Ko ih je tako fino po redu prijavi? \"Trećeprijavljeni, četvrtoprijavljeni i petoprijavljeni su, u svojstvu prodavača na benzinskoj pumpi u Visokom, pomagali prvoprijavljenom tako što su mu, bez provođenja posebnosti autorizacije i dodatnih provjera, omogućili upotrebu falsificiranih kartica na POS terminula, iako su svjedočili da su transakcije po određenim bankovnim karticama više puta odbijane kao neispravne. Kao protivuslugu, od prvoprijavljenog su dobijali prepaid dopune vrijednosti 50 KM.\"
Pa neka vala i kod nas barem ima traga malog gentelmenskog kriminala... dosta razbojnistva XD kao na zapad kao da idemo na zapad.... sto bi dino reko XD
koja pumpa, da znamo o kome se radi