Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije trebo da ga bode mogo ga je dobro prebiti ali sta sad znaju oni najbolje zao mi je sto je tako bilo
Ova Biljana Jandric je pravo zauzeta osoba. Malo, malo, ona daje izjave za stampu. Vise posla ima klinicki centar i njegova predstavnica za stampu nego ijedna fabrika. Tuga.
Može se reći zbo, ubo , a ako te krme napadne onda se kaže , \"krme te ubolo\"...
Vala, i nije mu neki jaran. @4ti: Po novom, post-ratnom sistemu ispravno je i \"zbo\" i \"cetverica-peterica\". Tako ti je to kad potjerani ratnim dejstvim medjedi sidju s brda, i utrce pravo u fakultet da se sklone pa onda za tri godine rata zavrse studij i postanu doktori nauka pa izdaju svoj pravopis i rijecnik.
Kako bi ga tek izbo da mu nije bio jaran, gluho bilo!
pa ko je G.S. je.bo vam G.S. sve? hocu da znam ko je G.S. kakva su to srranja sa inicijalima jebli vas inicijali da vas jebli.
Kako god se kaze, stvar je ista, svejedno je li \"zbo\", \"ubo\", \"izboo\"...ma, jadna li nam majka!!!!
Četvrti. Jel se stvarno kaže \"zbo\" Ja mislim da je \"izboo\" pravilnije.
a jest nam ovo prisustvo vjere pokazalo kako nam je narod (samo ovaj bošnjački) MERHAMETLI
tako to bosnje inace rade prema prijateljima
Ma, nije moguce, pisu se neistine, cuj zbo neko nekoga, aaaaaa svasta!!!