Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ovu sramotu i seljacku demagogiju treba uopste komentarisati? Kakav majmun ljudi moji, treba mu poslati TITIN rezim na glavu. Sta vi mislite o ovom akteru
Pa ovog za m.u.d.a. treba objesiti. Kad moze na sopstvenu majku dici ruku sta bi tek uradio nekome drugom.
KASIM NIJE SRPSKO IME! OVO NEKI VAS!
Uzas...na onog ko te doneo na svijet ruku dici...na jedinog prijatelja na svijetu... Ovaj svijet zasluzuje veliku kaznu Boziju.
Zar trebas imati r a z l o g da prebijes majku? Kako je ovo glupo napisano.
Hoce to kog genocidnih,kad im nije nista na komsije nasrnuti,sto ne bi i na majku!! Bice zanimljivo kada uslijed sveopsteg prosperiteta u genocidnoj krenu jedni na druge!