Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da li bi tako napisao da je neko pretukao tvoju majku....stokooo
Sta ti pricas majmune jedan, a to vi stari se nesto pametni. Vi ste i unistili ovu drzavu. Da su mladi u vladi i snazi a ne oni Titini majmuni koji samo znaju za korupciju i prevaru, mozda bi i bilo sta od ove drzave.
DaBogda Mejro, ali vrijedi pokušati. PS- Dovna slika ;-)
Vidi I balija se kurči nad povratnicima da bi vlasima lizao dupe. psi
Pa sta...Dobila kuja po guzici i ja da sam mlatio motkom isto bi bilo :)
a sta se desilo tu jel ima neko tacne informacije?
A predpostavljam da se doticna kurcila policiji i da su je malo grublje priveli, i sada ide suplja prica po portalima.. Cuj molim te pretrage po bolnici, pa nisu je tenkom pregazili!
da je mejri ćune malo ne bi joj to naumpalo navikla da čim šta fali na komšije namah zjali od doktura sad papiri policajce će da smiri kad još doda ljudska prava ma letiće nekom glava bem ti život ako nisam uklizo u inspiraciju od evijeh vijesti
tacno nema suzivota sa genocidasima..
E bogami daj Coji izudaro majku to bi mu bolo zadnje.Cuj dosc u avliju bez naloga i izudart staricu i svezat i odvest u stanicu ko zadnjeg kriminalca,e bogami mu bilo zadnje kad bi moju..
znas sta ce bit sa prijavom :D zagubi se ko i one na studentskoj
Uf kako su mi preveli komentar na nerazumljivo, a i ovaj ce :)
Ovo se stalno dogadja svugdje/svukud po BiH. Jad se ovo shebano drustvebo uredjenje uzeti ovakve odvratne pojave u nasem drustvu ozbiljno? Non-stop: dokle?
pa hebemu dokle više.....E Genocidna doći će kraj
Hajde, Mejro, s nama vecerati
@mb Sto si na kraj srca? Sjetio se sevdalinke, zar je to grijeh? Da te pitam nesto, mb82mm62.. Vodis li ti evidenciju koliko si puta rekla "najgore je slušati nekog ko nema dovoljno pameti da bi šutio"? Ima li nekih naznaka da ces se mozda umoriti od ponavljanja?
nek se zali reisu cerkanu da dobije koji pojen na izborima