Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je to kad nacionalisticke stranke dignu tolike tenzije nacionalizma u Mostaru da je i sigurnost gradjana ugrozena.
Zna se koje stranke hrane narod nacionalizmom i tako osvajaju glasove.
Ma uzas...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...kad bošnjak počini sranje najčešće je "mentalno obolio"...
........treba biti dosljedan........ makar u nečemu...........
KAD BOŠNJAKU DUGUJEŠ PARE NE TREBAŠ MU IH VRAĆATI DA GA NE BI OVI MULTIKULTI OSUĐIVALI.... NE BI ZOKA DOBIO PO PICHKI DA JE ČIST ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma sigurno nije medzunacionalno...cccccccccc
Predsjednik mostarskog Gradskog odbora SDP-a BiH Zoran Perić pretučen je u Mostaru i zadobio je teške povrede glave. ------------------------------------- JE LI OVO ONAJ STO JE DAO HDZ-u GLASOVE SDP-a BOSNJAKA DA VLADAJU SUVERENO MOSTAROM?
sdpovci su poznati po fizickim obracunima
OSJETI SE DA DOLAZE IZBORI , napadaju se povratnici, uništavaju vjerski objekti....., a pretučeni poslanici nadam se da je u buduće bude dio svakodnevnice jer bolje nisu zaslužili
Prosrpska SDP nastavlja po planu i programu zlocinackog udruzenja SANU, sami isceniraju napad da bi se optuzila Bosnjacka strana ili stranka, a kada se sjetimo "incidenata" u preidzbornoj kampanji u smrdiji gdje se isceniralo kako neki napadaju sns isl. evo sad iste stvari i oko SDP sto jasno pokazuje i dokazuje da je SDP prosrpska i antibosnjacka stranka.
...iNsceniraju...
iNsceniraju????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mora da zasluži mjesto na listiću. Inače tip je uvjek u prvom safu.
Samo po glavurdi..jakako!
vala ga dobro polomi sta god da mu je uradio nece vise :)))
nevjerovatno ! zar su bitna IMENA kada kabadahija slomije lubanju nekome ?!? sramotni komentari koji "amnestiraju napadača" i osuđuju žrtvu... nisam ni u kakvoj stranki ni partiji ali bosno nećeš daleko sa ovakvim stavovima. bitno je da je "naš", a što je zločin napravio, nema veze, ba ! SRAMOTA ! hebe mi se za neslaganje kretena koji će svoje zlo umotavati u šareni celofan, zanima me ima li igdje ljudi ?! je li iko ostao normalan ?
Olga, čovjek je u pravu. Svaka vijest se mora unakaziti komentarima, i "razvodniti" složenost situacije. Ovdje su komentari dobri za kakav doktorat iz psihologije, mogao bi se napisati dobar rad. Vjerujem da bi dosta komentatora dobilo dijagnozu, opasan po okolinu.
jel ti sdp banda naglasila da nisu bitna imena, da nije sugob na nacionalnoj osnovi. bitno je pomenuti sdp jer je ovo predizborni tekst, kako oni nisu zasticeni i kako pate. drugi put nek ne lunja po spanskom trgu nego nek sa zlatkom i ostatkom vodstva sdp bande opet istjera raju iz "zmajevog gnijezda" i nek, kao i vlasnik mu lagumdzija, glumi kako je jednak sa narodom
Mali kako se zoves? Almir.
Ovako se svi mi gradjani trebmao krenuti obracunavati sa ovim lopovima iz federalnog parlamenta! Oni drugi jezik ne govore!
jel to istocni ili zapadni Mostar
ISTOČNI, U ZAPADNOM JE RAJ NA ZEMLJI, GOSPA SE UKAZUJE SVAKI DAN
pa eto sta se tu zalite, nama nek se gospa ukaziva a vi maltite politicare pogotovo ove sto nisu muslimani . dogovoreno
Dokle je doslo,tako te napadnu,mogu te i ubiti,svakakvih budala.
MISLIŠ DA JE TEK TAKO? E MOJE DIJETE KAKO SI NAIVAN
Stop huliganizmu i kabadahijama!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Covjek ne smije vise normalno ni hodati ulicom.
SMIJE SMIJE, SAMO TREBA VRATITI PARE KAD IH POSUDI ;)
A ti si neki dezurni komentator koji samo izmislja. Mrs u toranj!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)