Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeli ovako i pred ramazan ili bajram ....gadovi
Kako su samo besmislene ove racije, love sitne ribe... Najbolja analogija tog promašaje je da zamislite situaciju u kojoj vam curi česma a vi umjesto da zavijete česmu stalno krpom skupljate po podu... Ali to je sve tako jer u principu ne smijete postaviti nekog super ludog antikriminalnog šefa policije, jer zamislite situaciju kad bi ovaj počeo raditi svoj posao. Nego eto staviš nekog li-la pa malo racija, malo gluposti, baš ko kasaba prije 200 godina, a ne moderno pravno uređeno društvo.
U kojem to modernom pravnom drustvu ne postoji droga, daj ba to su besmislice
Odakle si pročitao da sam rekao da ne postoji droga. Droga postoji i treba da postoji. Ja ti kažem da cijeli kvart zna tko je glavni diler, a mali Miško zbog džoje bude uhapšen, kužiš? al dobro, kad relativiziramo možemo stalno jedan drugog poklapati, ali ja i dalje stojim pri mišljenju da su ove sitne racije da oprostiš čisto sranje.
Bio sam u kaficu u koji su upali, kao da je 93. pa mi u stan upadaju pripadnici HVO-a, tako su se ponasali, trazili od fukare koja nema nikakvu perspektivu da nemaju mrvu marihuane. Sve bi to ok bilo da se normalno po gradu ne setaju kriminalci. Bilo bi super kad bi im neko objasnio da kroz placanje poreza ovi ljudi prema kojima se tako bahato ponasaju direktno placaju i njih, i malo ljepseg odnosa prema gradjanima ne bi skodilo. Nakon sto nista nisu pronasli, nisu se udostojili da se izvinu zbog bahatosti. Nikad od ove vukojebine pravna drzava nece biti, nikad!Kocijasi kolo vode!
Volio bih da mi netko odgovori gdje su i šta rade "policijske snage" kad nema pojačanog prisustva na ulicama, racija itd... U Sarajevu bi u slučajevima pretresa pronašli toliko željeza i drugog hardvera kod "žestokih momaka", a Bogami i djevojaka, da bi mogli aktivirati još jednu visoku peć u Zenici.
pa jel vas stid objaviti to... cccc
Kod jednog su nasli vrecicu bibera,pa se jedan cuvar reda posteni iskiho kad ja probo!
...malo božić, malo drogica...bubneš se intravenozno pa na misu, red je...
...šta sam pogrešno reko?
...u partijskoj knjižici :)