Komentari (334)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doslo vrijeme da se i gumene kite kradu.
Nema se ni za gumene k.i.t.e...
Jadure na sta su spale!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zagorile 😂😂😂😂
Kupi mami baterije, vidiš da nervozna po domu hodi
hajmo pokrenuti humanitarnu akciju,"vibrator za sve"!
Pokušavam ih razumjeti, ruzne niko ih nece a priroda trazi svoje. Ipak nije to opravdanje da kradu, mogle su se obratili Hayat TV u emisiju ispuni mi zelju, siguran sam da bi im narod pomogao mozda i boljim spravama nego sto ima u tom ducanu
ne ali bi ih volio upoznati.
profesionalke, vidi se... prodati ce ukradeno u pola cijene, pa za sve ima musterija.
Lezbace
Nadam se da su jadnice zadovoljne sada, a njihove muževe u pritvor ili staviti ih na vijagru.
Lezbače, zatrebao im adrenalin pljačke i predmeta za uzajamno stimuliranje. Kradljivice treba tražiti u ženskoj gej populaciji srednje više klase među došljacima u Sarajevo. Lako ih je pronači u salonima za nadogradnju noktiju i kose, te u beskrajnom lutanju po robnim kućama- Na snimcima sigurnosnih kamera robnih kuća pronaći će se i njihove slike.
Lijeva je Hanka Paldum a desna Zeljka Cvijanovic.
Znači da je u kasabi nestašica qurca, valja nam se smrakom spušćati s'brda da dolmimo. Opet po srpskim leđima, ccc... jah...
Koliko se Bošnja razume u politiku i seks, vala i ne čudi što političari kradu pare, a žene vibratore... jalov je Bošnja mnogo.
ZeniĆanke!
Ama sada ih znaju svi, gotove su.
Sotona im dusu uzela
Ma i da ih se pronade i osudi dobice par mjeseci do godinu i izaci nastaviti sve po starom.Nema tu napretka
Za ove dvije spasa nema