Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema u ovoj zemlji sreće gdje si manjina. Pokoj im duši. A Bog neka se smiluje duši onih koji su za radi par metara drva spremni oduzeti starijem čovjeku život kao upozorenje drugima da ih ne ometaju. Svi u kafanama vjerojatno i znaju o kojim je (ne)ljudima riječ ali šute jer ipak je ubijen samo Hrvat a ne Srbin.
Sjećaš se da je prije 3-4 godine šumokradica ubio trojicu jer su ga pokušali zaustaviti u šumskoj krađi (šumar i dvojica inspektora)? A četvrtog je jurio po šumi, ali se uspio sakriti. Neću nikada razumijeti zašto postoje tako zli umovi.
Ma ima sreće ako si okružen normalnim ljudima. Eh sad, koliko je povratnika dobilo na toj lutriji, to je priča za sebe. Bez obzira gdje se vraća i "čiji" je, samo povratnik zna kako mu je.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Srpski teroristi.
U Travniku ubili 6 Hrvata povratnika, u Konjicu 4, evo u RS vec 10ak... Pa šta vam je braćo??? Jel se tako gradi zajednička država?
Ti Srbi su genocidne psine
Da li ce imati obraza da se oglasi Covic povodom napada na povratnika, i pitanje je hoce li se uopste oglasiti, a kad se oglasi, Dodo brat ce mu to presutiti, ili ce on u celofan umotano to osuditi ;)
Ne lomite mi bagrenje... To je taj bolji dio BiH?
sramota koliko nismo u stanju da obezbijedimo sigurnost povratnicima, niti zenama a hocemo u evropu a sve sami divljaci
sramota koliko nismo u stanju da obezbijedimo sigurnost povratnicima, niti zenama a hocemo u evropu a sve sami divljaci
Rs treba ugasit
Za ovo su krivi svi oni koji se protive konceptu da je svaki covjek slobodan na svakom djelu BIH , to su one etnonacionalne politike koje zele iz BIH praviti plemena, koji govore kako razliciti ljudi ne mogu zivjeti zajedno... a eto isli bi u EU i tamo djelili i dogovarali sa 27 drzava . Pa sto cemo tamo ako nemozemo zivjeti sa drugim i drugacijima...
Hoce li reagirati milanovic,dodick je njegov brat.
prodali su oni te hrvate sa tih podrucja
Ove vijesti i vijesti slicne ovima ni na jednom portalu u manjem entitetu nema...nema sanse da objavi PTPC ili neka druga televizija...prvih pet vijesti Dodik pa onda sljedecih pet Cvijanovic...ovo za njih nije vijest...ovo je njima normalno...ubiti povratnika...a da neko kaze nesto Srbima u FBiH prva vijest bi bila...
Šta kaže UZP Draganče?! Ovaj izgleda nije dovoljno Hrvat, ne živi u Hercegovini. A nije se ni Miletu sad zamjeriti, ipak mu je taj narod prepušten da radi po volji
Srbi, najgori narod na planeti i karcinom covjecanstva.
Pocivao miran