Komentari (332)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ovako sve i jednog koji krene pljackati. Dosta je vise vladavine terora i straha u Sarajevu, dajte policiji ovlastenja da se obracuna sa kriminalcima kad vec sudovi nece.
Nazalost sad ce ovaj policajac najebat' iako je na njeg prvo zapucano
SUPER !!!!!!!!!!!! Ne mogu rec da se radujem necijoj smrti, al nek´je krepo, gowno lopovsko !!!! 00% PODRSKA POLICAJCU !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Šteta ... al ko se mača laća, od mača i gine ....
I nije neka...
sto je pljacko pljacko je... policajca za ministra sigurnosti..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Haj nemojte sra.i Da se vi nadjete pred nekim ko maše pištoljem šta bi više voljeli: a) ovakvog policajca b) usranog pjesnika koji ovdje recituje Zakon Odgovore dostavite nakon što bar malo razmislite
dosao "brat" s pala da pljacka po Alipasinom Polju, nije bas sve jednostavno izgledalo za pokojnog Stefana....
Puna podrska policajcu... A za ove sandzaklije dvije poruke : -http://www.youtube.com/watch?v=OHoStmgLV7o - http://www.youtube.com/watch?v=cQgDF6bukuY - sarajevo ce biti sve drugo ce proci, pa kao i taj sandzacki grozni mentalitet i odvratnost. prijatno
Nek ga je ubio pas mu mater lopovsku. Treba policajcu dati jos zlatnu znacku za hrabrost i novcanu nagradu xD
mora da je bio gladanm pa posao malo u nabavku
Puna podrska policajcu, dosta je vise i kriminala. Pucao je na naoruzanog pljackasa, i ima moju podrsku. Za ove sto se pitaju da li ga je mogao samo raniti, zamolio bih da se postavite u tu situaciju. Realno, pistolj je precizan do recimo 10 metara. Sada tu dodajte stres, pokretnu metu, sliku vlastite djece u glavi koja mogu u sledecih par sekundi ostati bez oca, itd. itd. ... Tesko da je policajac imao 10 sekundi viska da smiri dah, nanisani, lagano stisce obarac .... To su sekunde, puca se da se otkloni neposredna opasnost, metci lete ... Taj policajac ga nije zelio ubiti, zelio je otkloniti opasnost koja mu je prijetila. Zavrsilo se kako se zavrsilo, na zalost. Kao sto neko rece, sad mu valja zivjeti sa tim do kraja zivota.
Kad hajvan potegne pistolj na policajca,(a ne zapita se da mozda taj policajac ima djece kuci koja ga cekaju),treba ga bez razmisljata upucati i ne zaliti!!! Neka ga je ubio,jedno govno manje,jedna usta manje u zatvoru.
dabogda policajska djeca osusila se od gladi (ima i dobrih policajaca ali 99% su da im se djeca pobiju)
Hahahah, vidi ovog konja girouda!
ovako treba izrokati svakog jalijaša koji nešta maše pištoljem po gradu pa da vidiš kako bi se fakini doveli u red... išli bi oni meni na radne akcije čišćenja i pošumljavanja pa bi tamo naučili svašta nešta korisno...
Jooj kako bi se krcilo zemljiste za autoputeve...
sto je trazio to je i dobio , svaki posao ima i poslovni rizik.
Policajca treba nagraditi,ali vlast treba da odgovara,jer je ona uzrtok svega.
kada se napravi očevid onda se može govoriti da li je njegov postupak ispravan ili ne. svi realni fakti ukazuju da je policajac prekoračio svoje ovlasti. 1. nije bio na dužnosti, a nosio je pištolj, to po zakonu ne smije. 2. sasuo je u njega tri metka, a ovaj je navodno pucao u njega. prvo je sigurno, drugo je upitno. 3. pucao mu je i u glavu premda ga je mogao onesposobiti samo pucanjem u nogu. ako postoji zakon u ovoj državi policajac bi trebao biti suspendiran i da odgovara za ubojstvo lopova. nisam na strani lopova, grozim se od njih, ali ovdje se treba držati činjenica. problem lopova je sociološki problem. njihov broj će se povećavati jer mladost hoće da ima, a nema odakle da kupi. u stanju očaja počet će da krade. neko će ukrasti pare da pomogne da mu se član obitelji izlječi, jer se u bolnicu bez koverte ne ide. da li bi i tada osuđivali tog lopova i kovali u zvijezde policajca koji ga je ubio.
Ja juče fino rekoh da se sačeka istraga. Da su ovo policijski izvori... A policija će uvijek iza policajca stati. Dobih jedno 700 minusa :) Mi smo prava afrička plemena, prvo objesimo nekog, pa onda vidimo jel kriv, prav, heroj, ubica...
sramotno je u kojoj državi živimo. u stvari sramotno je koji narod nastanjuje ovu prelijepu zemlju. i nije zaslužio bolju vlast. i neka vas guzi ova vlast treba još jače da vas guzi kad vam ljudski život toliko malo znači. dok likujete nad smrću ovog sitnog lopova, vjerovatno nekog djeteta, istovremeno pravim lopovima na vlasti podilazite kako bi od njih dobili mrvice kruha. đubrad jedna pokvarena. trebat će policajac živjeti s tim da je uništio kako život kako tog lopova tako i život njegove bliže i šire familije. odakle mu pravo da nosi pištolj ako nije bio na dužnosti. i kako to da je sasuo u njega tri metka, a da ovaj nije ni jedan u njega a prvi je pucao. mislim stvarno čovjek treba biti imbecil pa da povjeruje u izvješće mupa-a.
bravo, singerice. za slican komentar me cijeli dan pljuju. samo zato sto ne umirem od srece sto je neko umro. meni je muka od ovih ljudi. svi cisti k'o jutarnja rosa, pa nalaze za shodno da bez milosti odmjere pravednost... radovati se bilo cijoj smrti je za mene toliko morbidno da prevazilazi granice normalnog. barem u mom svijetu.
Isto rekoh juče, 2 miliona minusa dobih :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
valja njemu živjeti sa tim da je ubio nečije dijete a nije bio na službi neće mu zahvaliti DP pa sto ne plate obezbjeđenje
Mozda mu Dp dodijeli dzaba jednu fasungu.. Salu na stranu treba stati uz tog covjeka i pomoci mu da prebrodi sve to a onda ga nagraditi...
Dabogda ih jos stotinu pobio ruke mu se pozlatile xD
One down.townsends to go.
Član 26. stav 3 KZFBIH Učinitelj koji prekoračio granice nužne odbrane može se blaže kazniti, a ako je prekoračenje učinio zbog jake razdražljivosti ili straha izazvanog napadom, može se i osloboditi.
Bravo, svi vi pametujete, a bolje da se latite knjige i zakona koji kaze: " Č lan 26. Nužna odbrana (1) Nije krivi č no djelo ono djelo koje je u č injeno u nužnoj odbrani. (2) Nužna je ona odbrana koja je neophodno potrebna da u č initelj od sebe ili od drugog odbije istovremeni ili direktno predstoje ć i protivpravni napad, a koja je srazmjerna napadu. (3) U č initelj koji prekora č i granice nužne odbrane može se blaže kazniti, a ako je prekora č enje u č inio zbog jake razdraženosti ili straha izazvanog napadom, može se i osloboditi kazne. Č lan 27. Krajnja nužda (1) Nije krivi č no djelo ono djelo koje je u č injeno u krajnjoj nuždi. (2) Krajnja nužda postoji kad je djelo u č injeno da u č initelj od sebe ili od drugog otkloni istovremenu ili direktno predstoje ć u neskrivljenu opasnost koja se na drugi na č in nije mogla otkloniti, a pritom u č injeno zlo nije ve ć e od zla koje je prijetilo. (3) U č initelj koji sam izazove opasnost, ali iz nehata, ili prekora č i granice krajnje nužde, može se blaže kazniti, a ako je prekora č enje u č injeno pod naro č ito olakšavaju ć im okolnostima, može se i osloboditi kazne. (4) Nema krajnje nužde ako je u č initelj bio dužan izložiti se opasnosti "
@emilio.butler.3 Ne razumijem Vas komentar.
Smrc, smrc.