Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zovem se Haris Muharemovic, i ovaj covjek koji je poginuo je moj dedo, Mustafa Muharemovic. Jeli mora poginuti dedo djece od 7, 8, 11 i 14 godina da bi oni seljaci naucili vozit?! Danas je njegova zena, dvoje djece i cetvero unucadi izgubilo voljenu osobu! SRAM IH BILO!!!!!!!!!!!!
Odmah ga na robiju i dozivotno zabrana upravljanje motornim vozilom, kao i onog koga je vozio i njega na robiju, majku im, svi su se oni digli sto vozikaju te glavonje, koje obavljaju neku seosku funkciju al bitno je da on ima sluzbeno auto passata il audija i nekog seljaka sofera da ga vozi, odnosno koji hoce da leti a ne da vozi po drumu... Koliko jos mora biti mrtvih glava , da se klepe po usima ovi sto su dobili audije i passate zatamljenih stakala i one svjetlece djavole naprijed ispod maske ! Pobiti i pozatvarat go.v.na !
Snimam stoku kako po punoj preticu sa sluzbenim pasatima i diplomate u mercedesima ima ih koliko hocete to su ubice na cestama DAJTE STRANICE DA SE OBJAVE SNJIMCI NEKA IH SNJIMAJU VOZACI PO BIH DA SE TO SANKCIONISE DOZIVOTNIM ODUZIMANJEM DOZVOLE
Stigla ga je i vise nego jedna, vjeruj mi...
i proci ce bez robije, ne? ako ga stigne i jedna suza supruge, djeteta, unuceta, bilo koga kome je doticni gospon Krmak oduzeo voljenu osobu, ceka ga dzehennem!! uzivaj jos malo Gico!
Hvala svima... Ali stvarno nemojte na covjeka, valja i njemu sa time zivjeti... Zove nas na telefon cijelo jutro, citiram: \"Doci cu, udarite me, pljunite me, molim vas, ima uvidjaj, nisam bio pod dejstvom alkohola, nit sam prebrzo vozio...\" Ubio je covjeka, covjeka koji ima djecu i unuke koji ce plakati za njim, recite mi vi, bi li vi mogli s time zivjeti?
\"Č. M., rođen 1969. iz Mostara,\" Nije Č nego Ć
žao mi je usmrćenog čovjeka, ni sam ne znam kako bi se osjećao da mi se slično desi dok vozim....ALI ZAR JE PROBLEM PORTALU NAPISATI TKO I ŠTO JE UČESNIK! NE MOŽE AUTO UDARITI PJEŠAKA...KOLIKO JA ZNAM JOŠ NISU NAPRAVILI PASSATA KOJI SAM VOZII PREUZIMA ODGOVORNOST!
Demonstracija sile i važnosti državnih službenika ! Pošto su nam dobro skrojili državu prosperiteta, budućnosti za našu djecu i društvo sretnih penzionera, može im se dopustiti da nam svašta rade, kao što i rade i treba da rade kad mi šutimo, ali je ovo previše. Neko je spominjao smjenu ... Čovjek je mrtav, kakva smjena, pritvor, optužnica i logično zatvor. Smjenjuje se za prekršaje (u pristojnim državama), a u ovoj našoj možda ni ovo nije prekršaj ! Žurio zamjenik ministra sigurnosti na supervažnom zadatku, radio i brinuo se za narod... majku !!! Harise, primi moje iskreno saučešće i ti i tvoja porodica.
Ovom prilikom zelim da izjavim moje licno saucesce fameliji nasradalog ili nasradale.ali isto zelim da kazem da imamo nesposobnog ministra sigurnosti, njegove zamjenike neobuzdane vozace citaj ubice,koim povodom je gospodin u to vrijeme koristio sluzbeni automobil i da li se iko zapitao odakle on na tom mijestu.da li ce i u ovom slucaju biti kriva zrtva sto se nasla tu ili ce se sve dobro zasuskati kao i sve u tom ministarstvu? Sta ce uraditi ministar hocel smjeniti tog trkaca citaj ubicu ili ne,to se samo moze desiti u RBiH
Harise druže, moje najiskrenije saučešće. Ne znam... u ovoj \"pravnoj\" državi se vjerovatno mora uzeti stvar u svoje ruke, ali po ko zna koji put, ne može pojedinac nego SVI MI ZAJEDNO. Dokle više da se životi bespotrebno gube, a BAGRA da radi šta im je volja...
to je najgore i najseljackije od svih ministarstava u vm
toliko i o ministarstvu i o sigurnosti
ovaj tikvan nije Hrvat nego SDP-ovac, a zna se da je to bošnjačka stranka i tamo nema Hrvata nego samo poturice !
kupio papak radno mjesto i onda glumi mangupa u drzavnom autu
Ako Mladena strpaju u zatvor, opet ce biti Stop majorizaciji Hrvata!!!
TAKO VAM JE TO KAD DODJU KOMUNISTI NA VLAST FUJJJJ A FEDERALNA UPS ZLAJA TV CE PRESUTIT ZATO STO SE RADII O CLANU SDP-a