Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa gdje je sada čmar čiji je ker, da sve to lijepo objasni policiji? Koliko vidim i njemu je drago što je ker roknut, jer ih neće dovesti do njega. To je i za očekivati od jednog preseravajućeg \"ljubitelja\" životinja.
Kakav nesretan splet okolnosti. Njemački ovčari inače nisu psi opasni po ljude i životinje. Ovdje su kao i u svim incidentima sa psima, krivi ljudi.Pas je sigurno prišao djeci da se poigra, oni su zavrištali, pa je sve dodatno izkomplikovala i izdramatizovala žena koja se našla u blizini. Policajac se je također preplašio, mogao je pucati u zrak, pas bi pobjegao na pucanj. Sve priče o takvim događajima saznajemo od ljudi, koji ih konstruišu kako oni hoće, životinja ne umije da govori (niti da laže) i da ispriča kako se je ustvari dogodilo.
utuc psine lutalice !!!!
bit ce toga jos i to sa smrtnim ishodom, nemogu psi i ljudi zivjeti skupa. Nazalost treba cekati da neko pogine pa da se pocne rjesavati problem sa lutalicama i majmunima koji pustaju pse bez brnjice i povodca.