Saobraćajna nesreća
0

Povrijeđene četiri djevojke i jedan muškarac

SRNA
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas na magistrlanom putu Zvornik - Bijeljina u mjestu Čelopek povrijeđeno je pet osoba, od kojih tri teže, a dvije lakše.

U Hirurškoj ambulanti Opšte bolnice Zvornik Srni je rečeno da su teže povrede zadobile djevojke, čiji su inicijali A.T. (18). i J.L. (17), dok su lakše povrijeđene J.K. (17) i J.E. (18), sve četiri iz Zvornika.

Teške povrede zadobio je i vozač putničkog automobila "ascona", čiji su inicijali J.K. (51) iz Zvornika.  

Nakon ukazane medicinske pomoći djevojke J.K. i J.E. puštene su na kućno liječenje, dok su ostali pacijenti  zadržani na liječenju, jer je riječ  o težim povredama. 

Prema pričanju očevidaca, pretpostavlja se da je vozač "ascone" naletio na vozilo "škodu fabiju", u kojoj su se  nalazile ove djevojke, a koju je vozio V.T. iz Zvornika. 

Urednik Informativne službe Epahije zvorničko-tuzlanske Marko Danojlović rekao je Srni da su povrijeđene  djevojke bile u crkvenom horu u hramu Svetog Apostola Marka, gdje je njegovo preosveštenstvo epsikop zvorničko-tuzlanski   Vasilije služio svetu liturgiju. 

Danojlović je dodao da su se one vraćale nakon završene službe iz Obarske. 
On  je pojasnio da su ove djevojke aktivni članovi Etno grupe "Veronika" iz Zvornika i da u slobodno  vrijeme podučavaju članove dječijeg  crkvenog hora.  

Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini saopštio je da je uviđaj izvršen na licu mjesta, te da je na  analizu uzeta krvi vozača "askone", te dodao da ima  ima svjedoka i očevidaca ove saobraćajne nezgode.   

Policija nije saopštila detalje saobraćajne nezgode, jer je istraga još u toku.