Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo se jelo puno se pilo jbg ..
jbg. vrucina, sparina, guzve, malo nepaznje i puff.. onda se raja podmece da sta naplati od osiguranja u ovim kokuznim vremenima i napravi se fin prosjek...
Ne voza dijaspora golfove dvice
kako nece biti povecan broj, kad dopicnjaci sjevaju sa svi strana xD
Ma xebi ga, šta drugo očekujete od ljeta.... 'Em ti dođu dijasporci pa svoje 'limuzine' demostriraju po Sarajevu, 'em ti dječurlija na raspustu dobje vozačku, pa hoće da se kyrči...
od 40 38 golfova
Ma puko mi film vise, *** vam mater vise sarajsku postali ste gori od cigana, uvjek kukate na nekog drugog i neko drugi vam kriv. Ako nisu srbi onda hrvati, ako nisu oni onda stranci i ako nisu ni oni onda dijasporci. Aj ba stoko jedna neucite se sami malo kullture pa onda ucite koga drugog, vozite svi redom ko pravi papci a vasi taksisti pogotovo, zaista nemate nimalo saobracajne kulture, *** vas onaj ko vam dadi i vozacke i kola da se vozuckate. Sjedite fino vi gospodo u tramvaje i gledjate kako se "dijasporci" lupaju po "vasim" ulicama" dok sezona prodje.
PS Sigurno "dijasporci" pucaju po sarajskim ulicama svakodnovno, dosli na godisnji da se malo izivljavaju sa svojim pistoljima na "kredit".
Golem-i opusti se malo, oguli jabuku. Skocit ce ti pritisak, nepotrebno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Stigli nadobudni dijasporasi pa se k....e sa svojim limuzinama/jeepovima.Takmice se sa ovim nasim kretenima,a njima malo fali da budu izazvani.Posebno su bezobrazni oduzimanjem prvenstva,skrecu bez upozorenja/zmigavca,gdje im god naum padne.
Kuckaju se lagano...gužva,nervoza,panika..
Povećan broj stranaca, dijaspore = više udesa.