Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ih što se nasikiro pa već guli 40 godina,šta mu još možete
Volim Americki zatvorski sistem. Ne osudete na dozivotnu nego na 150 godina zatvora. Ubijute u pojam. Zalis se pa ti skinu 10 god a to je opet 140 god. Tri dozivotne je malo za Zijada.
Ko mu sada jebe onu njegovu zenu jes dobra picic
Ispeko bi joj klitoris u tavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
alazarevic oricu samo pusilicu i nista drugo oric je heroj majmune
...koprcaj se koprcaj........ribice...
lako je, svima vamo da pisete ovde, ali ne hvalim ga ni malo , verujte 40 godina netrebamu nista vise samo da broji dane nedelje mjesece godine, tesko je njemu ali sta je tu je nije razmisljo na ovo,,,,,,,,,
Sretan rodjendan Crniii :D Sifra: svetjelepkadasanjamo
Tuci TURKOVIĆU to sve redom, vidiš da nisu bolje ni zaslužili .... Još će na kraju ispast da si ti časniji čovjek od kompletnog sudstva i tužiteljstva ove države . . .
A jel ikad prebacen u ZE?
Sta je zike nemoze ti vise ni amidja bakir pomoc haha...
Ziku je prenijelo :)
Na FB-u nadjite Sejlu i napisite sve sto mislite o Ziketu. Mozete ovako ,hrabri ste ovdje. Udario je cetnika zbog zastave sa ljiljanima koju mu je htio uzeti !
Ajd mrs.
KRIMINAL NEMA NACIONALNOST
al mu je i znala g....a nakon šaketanja
zalijepio mu tapetu.. ne daju čovjeku da radi u svojoj struci.
"Imal svjedoka da to potvrde ?" :'D
ove se hoce osigurati da ZIIKA nikad neizade iz prdekane
zakon su Ruski i Turski zatvori,,uslovi naspram djela,,,