"Omogućio korist Lijanovićima"
0
Potvrđena optužnica protiv Dragana Čovića
Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...pa hoce li to g.o.v.n.o. vise u zatvor otici...???
za hrvate: pa retardi branite kriminalce koji nas sve raskucuse. ponovo bih se rodio kada bi vidio tihica, lagumdziju, covica, dodika i ostale krimose iza resetaka.. ne moramo uvjek politicki sve gledati... de malo razmislite kako zivimo svi mi osim njihovih kompanjona u ovoj drzavi...
NAROD ZNA: Opet ce nedostajati neki muhur, pa ce sud donijeti oslobađajucu presudu, ali s obrazlozenjem da je \"neko\" sklonio dokaze, ali neće biti ni dokaza da optuzeni nije kriv! ZAPRAVO SVI VEC ZNAJU DA JE OPTUZENI KRIV; JER MU SUDENJE NEBI TOLIKO DUGO TRAJALO! ZIVILA TRO_KLERO_NACI KLEPTOKRATSKA VRHUSKA!
IS OURS !!! http://youtu.be/6-3X5hIFXYU
E moji ljudi ne budite naivni, pa znamo mi Hrvati iz Širokog da su svi naši manje više isti, Čović, Lijanovići, Jurišić ma sve je to bagra ista..samo svoj džep gleda, e sad ako vi mislite da su vaši bolji onda ste stvarno ćoravi, Zlaja je jedan obični lopovčić isto ko i naš dragan, oni fino sjede prepucavaju se ko fol nacionalna netrpeljivost tamo vamo da bi narod opet glasao za njih kao bit će nam bolje ako oni budu na vlasti....hahaha...nema bolje sa njima to je sigurno...i samo da napomenem da sam bio u čitavoj BiH i da nisam nogdje doživio neugodnosti OSIM kad se igraju utakmice naše čobanske lige ali svatko zna da te kvazinavijače kriminalce bolje rečeno plaćaju političari tako da je sve jasno po tom pitanju...ne dozvolimo više da nas za ovde drže---jer oni nam daju kruha i igara al kruha sve manje i manje-..pozdrav
LIJEPI TITO NIJE DOZVOLJAVAO DEMOKRATIJU i KAPITALIZAM SAMO DA NE BI KRIMINALCI VODILI \"KOLO\"
moram li ja sada pitat za sinove .moralno je da podnesu ostavku a da vlada ne padne.može li to ili nekao na drugi nacin,o šta me snađe pod stare dane i platforma i i piletina ne idu zajwedno nikako.
Novi korak ka raspadu naše države. Afera \"Reket\" snimljena, svako je može ćuti na internetu, ima snimak svugdje, i obustavlja se, a jasno ko dan da je u pitanju reket. A Čoviću se sudi po drugi put za isto djelo. Smješno i jadno.
Bošnjaci i optužnice. Treba se samo podsjetiti zapisa o aferi \"Reket\". Epilog? Ništa. Kriminalni do grla.
UHAPSITE GA MOLIM VAS !!!!!!!!!!!!!!
Gdje je Islam tu je zlo. Gdje je zlo tu je Islam. PS Sad ocekujem krivicnu prijavu zbog pogresnog parkiranja. Ovaj akt uperen protiv Bosnjaka bi me mogao kostati dugogodisnje robije.
Mislim da bi se naš Rajkan trebao žurno očitovati RAJKANE OČITUJ SE,ŽURNO JE U PM
Provjeren bosnjacki recept. Dovedi nekog glupog Hrvata na vlast, pa onda digni optuznicu protiv njega. Nagrada Lojanovicu za Lojalnost
Dan kada ovaj D. Č. i njegov politički mentaro iz Laktaša završe tamo gdje im je mjesto, taj dan će biti moj najsretniji dan u životu!
ne mješaj se Druže Zlaja,to je naa piletina.
ne dade ti meni vanjske,dado ja tebi unutrašnje i sad smo kvit.
Nigdje para za kakvu bošnjačku firmu? Pa ovo je zbilja MAJORIZACIJA BOŠNJAKA!