Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skandalozno je da se i sada rade testovi na koronu i u Ze-Do kantonu naplaćuju 30 km.
Skandalozno je to koliko je rasirena pseudonauka. Ovi ljudi bi trebali dozivotno u zatvoru da zavrse zbog ugrozavanja zdravlja. Ko zna i koliko smrti su prouzrocili.
Prvo nije vakcinacija jer nema te Vakcine koja radi pa ne radi pa opet tadi pa ne radi …dakle , nije vakcinacija Drugo , ko to jos ferma… osudzivat ljude za nesto sto “ more bit a jope more i ne bit” je za prave osude.
Kada će optužnice protiv onih koji su tvrdili da vakcina 97% štiti od virusa,da je bezopasna i da je dovoljna samo jedna boca?
I stiti. Sve naucne studije upucuju na to da je smrtnost od covida daleko daleko manje kod vakcinisanih, nego kod onih koji to nisu.
Sve govori a i odgovara , evo se socijalna nit sto drzi svijeta raspada radi gluposti ultiberala, vakcinacije i ostalih mijera.statistika umrlih od Corone? CNN je danima vrtio slike baka i deda preminulih od Corone a vecina imala jos stotime bolesti … kao recimo starost. Dodjes u restoran , maska na ulazu, sidas je kad sjednes … valjda virus nece dok si za stolom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A svi optuzeni su clanovi SDA.
Eto kolko je ta vakcina dobra, hahahaha
Pročitala sam više desetina članaka o vakcinama na Koronu i o samoj koroni, te gledala hejbet kvalitetnih iskaza i dokumentaraca i iskreno mogu reći svaka čast ovim ljudima. Nije dobro što su koristili svoju poziciju da se ilegalno obogate, razumijem naravno, ali su u neku ruku ponudili izbor ljudima koji se nisu htjeli vakcinisati.
Svakodnevno se prime desetine pa i stotine hiljada mita samo u bolnicama u Sarajevu. To svako zna. Ali nijednog dra ne procesuiraju, jer odrađuju prljavi agendaški posao za mafiju, pa im se gleda kroz prste. Epidemija kancera kod mladih pelcovanih 2,3,4 puta. Hapsite prvo nalogodavce fašističkih metoda!
https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/2-620-mrtvih-beba-u-vaers-nakon-vakcinacije-protiv-covid-19-vise-fetalnih-smrtnih-slucajeva-u-11-mjeseci-nego-u-proteklih-30-godina-nakon-svih-vakcina-dok-skotska-pocinje-istragu.html
https://www.logicno.com/?s=Smrtnost+nakon+vakcinacije
Za takve lažne potvrde naplaćivali su iznos od 100 do 800 KM Korupcija je u svim porama društva. Od portira do ministra, sve go lopov. Pa ne moze se tako u EU
Memis i Koka, ilijaski kauboji
To nisu lopovi to su HEROJI
Ja bi ih kaznio što su novac uzimali. Da su samo davali potvrde i ljude spašavali nevakcinisanjem onda im dići spomenik. Ovako bi ih sad kaznio time da prime po dva Pfizera u roku od 6 mjeseci 😂😂
Spasili živote ljudima
Po 5 godina zatvora to je to.
Sta pet. DOzivotna. Toliko mrtvih od corone i ono se naslo da lazira vakcinaciju.
Heroji koji su mnoge spasili otrova u tijelu!
Hahahhahahhahahahhahahah...