Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raširili se ko kuga na Mejtasu,komsije mira nemaju, uzeli garaze, drveće režu na svoju ruku, policija bi trebala svaki dan da ih obilazi i ispita porijeklo kako kupuju zemljiste oko ove kuce!!!
pretresli mu jednu kucu...a on ih ima 27- sedam...
Opet poceo mafijati
Dugo mu je trebalo
Ma zatvarajte odma. Radi tuzilastvo
nije aziz nego muhamed ali gasi. aziza poturaju. Aziz ima papire da je lud. A ali gasi je na uslovnoj jer je ga cavara pustio ranije 3 godine.
ali gasi u zatvoe
TGipično Sarajevsko prezime..
Mora da je pošteno zaradio ovo zdanje na lokaciji br 1,za vrijeme SDA vladavine, kad je kriminal pustio pipke, sve je ovo u državi kriva, SDA mafija. Bavili, se privatizacijom, pljačkom, prodajom državu e imovine strancima, korupcijom u svakoj pori, suda i tužilaštva, ovo, sada, Tito ne ispravi šta su nam uradili od države.
Nas ništa ne može zaobići
Kakav Aziz i tucnjava smjesno...
Onaj padavičar Aziz.
Povratak na scenu?
Jedne prilike bio ovaj Aziz kod brice.Svi cekamo,ali on naravno preko reda,da mu samo cuperak popravi. Parkirao mercedes na trotoar,normala. Bila kisna jesen i sve ulice pod vodom.Naidje odnekud policajac i ne moze trotoarom,jer je ovaj zauzeo sve.Nista,policajac lagano sidje u lokvu i kroz vodu gazi,pa onda tamo dalje na trotoar,onako mokar i blatnjav.Vjerovatno je znao cije je auto.
Pa sto ti mangupcino ne rece da ne moze preko reda sisaro
SG97 Sta cu,vidim takav je red,a nisam iz Sarajeva...Konto sam da ce naici neki mangup mudhonja poput tebe😂
Sipci uzeli cijeli grad odavno.Jos prebiju obicne gradjanine ili borce invalide.Ne smijes ih pogledati. A preko vikenda skoknu do svojih imanja u Makedoniji,Kosovu.
ali...imas i one neke iz Buca.p. da ne govorimo imena. vrlo zeznuto doci im pod ruku. zive na Bistriku...
Najblize uzimanju grada su bili oni koji su ga drzali pod opsadom i granatirali, a to nisu bili Sipci. Sipci su tada bili u opkoljenom gradu i na prvim linijama.Ako se misli na Bosance albanskog porijekla kao na one koji su "uzeli grad", i to je opet nebuloza jer bi u tom slucaju "uzeli" svoj grad , jer sipci koji su rodjeni u BiH ili legalno zive ovdje ne mogu nikako biti manje Sarajlije i Bosanci od Sarajlija i Bosanaca slavenskog porijekla, osim u glavama ksenofoba.
A jest Alija obogatio fukare I olos,a posten narod unistio,HARAM MU BILO
Kakve veze Alija ima debilu, mafija radi šta hoće
Oho gledaj naseg velegrada,gledaj nasih uspjesnih biznismena,gledaj lijepih vilaPa ko ne bi pozelio zivjeti u zemlji gdje je samo nebo granica?Sve se moze kad se hoce.
E moj Faćo šta nam kosovari rade u našem Sarajevu. Dali bi mogli tako dolje u Prištini
Mislim da ovaj konkretni "kosovar" nije jucer dosao s Kosova nego je rodjen u BiH i samim tim Sarajevo nije nista manje njegovo nego sto je od nekog Bosanca nekog drugog etnickog porijekla. A ako se misli na profil licnosti, onda je neispravno reci "Kosovari" nego taj i taj profil licnosti, kojeg ima i kod pripadnika "konstitutivnih" naroda. "Nase" Sarajevo je prilicno onako malo demode rezon ;)
Jesu li se snimali za tik tok
Siptari
Tako je. Siptari su devedesetih grantirali Sarajevo, silovali zene i ostale, vrsili progone i etnicka ciscenja itd. ;) Nego refi ti meni jesu li svi juzni slaveni takvi kao ovonsto svakih par decenija masakriraju civile ili boluju od ksenofobije ili samo neki...oni koji se otkako si sljegli na Balkan u 6 vijeku jos nisu navikli na bilo koje drugo mjesto osim rodne grude rusije? ;)