Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@OBILIĆ 19.08.2010. u 15:44 Pa?Pucali u zrak,šta je tu čudno,slavili ljudi.Nego u zadnjih šest mjeseci je od 101 napada na vjerske objekte 94 desilo u fbih, a tek 7 u RS.Toliko o multietniĆarima! Nemozete crkve napadat\' kad ste sve dzamije porusili .
Evo nek ostane napisano, da ne bude ovo-ono... Sve sam prijavio PRIJATELJU u nadležnoj instituciji. Sve komentare koje podstiču mržnju i nacionalizam. Eto nek smo živi i zdravi pa da vidimo šta će da bude. Pozdrav svim normalnim ljudima u BiH
Oćito da je ta patrola koja je trebala doći na uviđaj i pucala. Ljudi se malo zapili pa se izgubili na trenutak.Mislili da je još 92.
@dzihadbosna a o cemi bi ti baljezgo? o ratu s \'vlahadijom\'? e moj budaline, pitaj babu kako je proso u proslom ratu
maksimilijan ne banaliziraj stvari tako sto ces iz 3 posta povuci brojeve sabrati pomnoziti i kao doci do nekog broja. Cinjenica je da povratnici u cetnitetnu svakodnevno susrecu sa problemima, koji cesto eskaliraju cak do upotrebe oruzja kao sto je ovdje slucaj. Ovdje nepoznata lica pucaju u zrak, koji naravno nikad nece biti otkriveni. Neki dan policija hapsi ljude jer \"idu u dzamiju\". Koliko je takvih samo slucajeva. Meni se recimo desilo na putu na jednu od grupnih dzenaza za ljude koji su pobijeni za rata da skupina mladica i odraslih iz okolnih kafica dobacuje psuje i provocira. Medjutim posto se to prvo auto na koje su se bili zadali malo odvojilo od kolone i kada je pristiglo jos 3-4 auta puna muskih lagano su se povukli i razisli.
maksimilijan ne rise
komandir odgovoran tuzba ?! ima li iko odgovornost za to kasnjenje ?!
Da, da dešava se dnevno na stotine ovakvih zastrašivanja. Što znači mjesečno oko 3000, godišnje oko 36000. Obzirom da se svaki put ispali po 2-3 metka to je oko 100.000 metaka godišnje! Valjda ste skontali da to što pišete nema nikakve logike. A i ne znam što bi neko pucao pred kućom poslanika SDP-a kad je totalno marginalna partija u RS. Kao i Bošnjaci.
@Goxx Je li ovo ona Policija sto je Haris Silajdzic legalizovao u Daytonu i tako nagradio zlocin i genocid, pa je kasnije kada je medjunarodna zajednica toj Policiji nabacila omcu oko vrata pristao na nakaradnu reformu u dogovoru sa svojim ahbabom Dodikom (ono kad su izasli sa zajednickim saopstenjem da Policija RS ostaje) i sprijecio nestanak te policije te legalizirajuci postojece stanje osigurao joj siguran i dugotrajan opstanak. pusti mi ste tog \"ne riSe\" ja samo pitam da mi se odgovori je li to ta Policija ...
ne riSe
Je li ovo ona Policija sto je Haris Silajdzic legalizovao u Daytonu i tako nagradio zlocin i genocid, pa je kasnije pristao na nakaradnu reformu u dogovoru sa svojim ahbabom Dodikom, sprijecio nestanak te policije te legalizirajuci postojece stanje i osigurao joj miran i siguran opstanak.
Terorizam se svaki dan desava nad povratnicima u RS, ovo je samo jedan od primjera
i opet će sdp komunjare baljezgati o pomirenju i suživotu sa vlahadijom ...
suti vlahadija nejavlja se
Kako da vide kad su ih vlasi pravili ...