Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pocetku je to bio teroristicki napad, a sad samo napad. Trebalo je sacekati da se vidi identitet i na osnovu toga opredjeliti se kako ovo nazvati.
Zar ne rece prije par dana ambasador u Briselu da nam prijeti Islamski terorizam, kako ovo sad?
Srpska posla
koje veze ima kako se zove?mislite da oni biraju kad krenu u to sto su naumili?Nemojte jos vise mrznje stvarati bez potrebe.Recite hvala bogu da se nije nista desilo,kad vidim sta se u zadnji par godina u svijetu i regionu desaje.!
Internet najvise,i odgoj koliko toliko,pretezno dovedu do ovoga…Na cjelim svijetu..Ne sam u BiH i dalje u regiji.!!
Smrdljixe, ne morate nam bosti oči ovakvim ilustracijama. A što se tiče terorizma, znamo da su Vlaščad podložna negativnim trendovima već otkad.
Sto bi rekao onaj ambasador u UN kao ima selefija i terorista u BiH. Pa dobro je rekao al se to odnosi na srbadiju i cetnike to su provjereni teroristi.
Posrbljeni (tero)rista!
I onda ti dodze jedan ambasador i prica citavoj Evropi kako BiH ima kampove dzihadista i terorista,a gledaj gdje se nalaze teroristi,bas kod onih koji govore da su teroristi na drugoj strani
The chickens come home to roost.
Svaka cast za policiju na preventivnoj reakciji.