Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadan je taj koga on sutra zaustavi, jer mora neko namirit stetu :))
Ma roljalo se u stanici pa jadan išo po još alkohola, sva smjena pijana.
@ ja: Koji to babin sin radi kao obični drot, svega ti? E što ima ljudi bez mozga, Bože sačuvaj...
dali ce biti sankcionisan ako je babin sin
Pozdrav svima! Mislim, da nije rijetka pojava, da Policajac ucini nesto ovako--pa pobogu i to su ljudi,,slazem se da se istraga uzroka nesrece utvrdi ali nebih, komentirao krivnju.Ipak sam zadovoljan sa nasom Policijom iz bilo kojega Entiteta,zelim im da nastave raditi u nasoj zemlji pod ovakvim uslovima i pojedincima koji odma raspale .,sto god da se desilo!
I policajci su ljudi. Kakva ste vi bagra, samo cekate da se nekom nesto desi i da dajete te glupe komentare, nije ni cudo sto zivite tako kako i zivite, bilo bi bolje da se pozabavite svojom djecom i obitelji, ucinite dobra djela nekome, licite na sve samo ne na ljudski rod. Cast pojedincima, kojih je jako malo. Bagra i bagra od ljudi.
Sta ces, gdje ce policajac znati nesto o autumobilima i saobracaju. Onaj poginuo jer je pokusao zaustaviti auto glavom, a ovaj cupa bandere da proda u zeljezo.
na put mu je izletio djeda mrazov sob, pa je nas policajac, u namjeri da izbjegne krvoprolice, naglo skrenuo i zavrsio ovako. dobice bruku paketica od djeda mraza!
il je bio pjan ko guuzica il je malo gluplji drot od prosjeka.
Je mogo manje štete napraviti xD
snimak je boli glava..sve se vidi...hahahahahahahaaaaa!!!!!!!!!!!
@BosanaC Ma hoće klinac. Zna se da u ovoj zemlji zakon ne važi za policiju. Oni su iznad zakona. A ova šteta sa vozilom će se lako namiriti iz budžeta. Neće to narod ni osjetiti. Ha ja.
A jos se nije vezao ni pojasem!Nek sam sebi napise kaznu!
http://www.erepublik.com/en/referrer/Admir+M
Dobro je da je i policija dosla na mjesto nesrece. :)