Komentari (358)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Slavene, veliko postovanje i da jos puno godina navijas za BiH. Zelim ti sve najbolje. Pozdrav.
to se hladno da otkaz radi bacanja DRŽAVNE ZASTAVE i zdravo drugari , ubuduće ne bi nikom palo na pamet tako nešto da uradi :)
Kao prvo zastava je bila na drvenom jarbolu, dakle predmet, koji može da se koristi u nasilničke svrhe. Kao drugo šta je bila svrha huligana? Zasuti kamenice po policiji? Obračun je u toku, dakle Slaven je na putu službenog lica! Da li ga je ovaj premlatio? Ne Nema prekomjerne sile. Uzeo zastavu? Da Da slučajno nebi upotrebio jarbol u druge svrhe. Bacio zastavu? Da Šta je trebao raditi? Da je drži u ruci i da ide naprijed na posao? Mislim da je ovo preuveličano. Kada policija dolazi, ima da se obrati pažnja i da se naređenja slušaju. Svako ko se sprotivi policiji, tu nema pregovora. A što se tiče policajskih službenika u Americi, po ovom scenariju, Slaven nebi bio upucan, i to mogu reći iz lične profesije! A što se tiče zasipanje policije kamenjem! Bili bi suzavci i bila bi masovna hapšenja, i žestoke krivične optužnice i shodno time kazne!
@Croatico Da li znas da te u Zagrebu vise mrze nego ti Bosnu? Bališ a mrzis balije:-))) Nisi Hrvat a hrvatom se nazivas:-))) Volis HR a ona tebe ne:-))
jedi te se picke nacionalisticke..BOSNE CE UVJEK BITI
Vezirac popuši mi,ionako vas mrzim iz dna duše,jer ste ljudski šljam.Policajcu dati nagradu ,posebo šo je razbio slavena.Trebao je još jer navija za bih.
Nema u bih bosanaca katolika,pa zar ne znate da nema te kategorije.Žao mi je u ustavu piše HRVAT,SRBIN,a za vas neznam vi ujutrom ovako,popodne onako,kako vjetar duva.HRVAT do neba,nikad bosana NIKAD.
treba mu baciti onako platu,sirotinji.....,kakvu je on zakletvu izvrsio,jad ko mu platu daje kome,gdje mu je ruka kad cuje nacinalnu himnu,samo je jos jedan u nizu koji nema ,drzavu ,himnu nacionalnost,samo je rob u jednoj drzavi kojom upravlja neko ko nepostoji a on zivi u zabludi koji se vremenom nestati .A mi u BOSNI I HERCEGOVINI mi srbi,hrvati ,muslimani. bilo koje nacionalnosti.volimo svoju BOSNU i ona je jednina bilo gdje u svjetu,srbiji,HR,sloveniji,albaniji.kosovu.njemackoj,austriji.,bilo gdje volimo svoju BHA i bodrimo a nacinalstima brz put do ludila,gdje su ustvari....VOLIM TE BIH.....
Ne smije se bacati ni jedna zastava nase drzave - ja isto NE volim ovo Dayton-sko ruglo, niti sam je prihvatila; moja je zastava bjela, i na modro plavom grbu sest ljiljana... Medjutim, jos je gore ovo sta rade ljudima. Ma nije bitno holigan, ne huliga, zna se kakvih se pravila policija mora pridrzavati. Ja sam misle ko im daje plate, je... oni sliku svoju???
Pa sta je trebao policajac u jednoj ruci drzati predmet sa zastavom a u drugoj ruci palicu. Daj nemojte uzimati ono sto vam se servira imas mozak i razmisli malo da si na mjestu toga policajca bila. I ja mrzim ovo ruglo od zastava, moja je zastava trobojka crvena, plava i bijela boja, ali postujem i tvoju zastavu posto sam se protiv te borio.
policajci kao huligani..pendreke u ruke i na koga god nalete ,pendreče! milicija trenira strogoću....
A onaj drugi sto lijepo kaze da se raspravljao sa policijom - pa koji je on faktor da se raspravlja sa policijom. A onaj novinar na prilogu koji kaze da je bacanje zastave KD-o - jest ako bacas sa namjerom da tim postupkom nekoga uvredis u ovom slucaju policajac je oduzeo predmet kojim se nanose povrede na kojem se nalazi zastava i naravno da nece nosti - nego baca u stranu i nastavlja dalje po naredjenju svoga sefa jedinice. Daj malo budite realni i gledajte normalno stanje a ne sta vam novinari serviraju koji zeli samo da podignu mrznju. I razmislite sta bi se to vece desilo da policija nije izlazila na ulice?
Sada gledam ovaj snimak i nemogu shvatiti sta govori ova novinarka. Ovdje je sve jasno, kada su negdje neredi koje nemoze da obezbjedi uniformisana policija zovu se specijalne snage policije koji narede licima koji narusavaju JRM da se sklone poslije toga policija u formaciji razbija narusioce JRM.a, ko se nadje na njihovom putu bude lisen slobode ili sklonjen sa njihovog puta (napominjem sta se vidi lijepo na slici da je svako mogao pobjeci ali zasto nije to njega pitajte i zato treba da odgovara) prilikom napada policija smije upotrebiti srestva sile. U ovome slucaju lice sa zastavom je narusilo JRM sto se nije sklonilo po naredjenju - plus je drzalo predmet sa kojim se moze nanijeti tjelesna povreda - policajac je lijepo oteo predmet kojim se moze nanijeti tjelesna povreda i otjerao navedeno lice - da ga je htio udariti sa palicom mogao je sto se vidi sa snimka, zastavu sa predmetom na kojom se nalazi naravno da nece nositi sa sobom jer se nastavlja borba sa huliganima.
Mostar je nas muslimanski grad. Grad sehida i gazija
Ko su muslimani, ne kontam te. U BiH za tvoju informaciju zive Srbi, Jevreji Hrvati, Bosnjaci itd ali Muslimana nema.
Zuti trokut predstavlja oblik bih,plavo je izlaz na more a zvijezdice su cisti ukras. Imate na wikipediji i autor je odgovorio na pitanja. Ne serite o stitu predaji,nevinoscu i sranjima.
zvijezde nisu nikakav ukras nego ise označavaju multi-etničku državu, i koliko je naroda bilo (koji i kako su se izjasnili) toliko je i zvjezdica od dana kada se uspostavila zastava.
Gdje to pise daj mi da procitam.Posto lik koji je pravio zastavu kaze da je cisti ukras.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
EKSKLUZIVNO Slaven je moj brat i nije hrvat, musliman je, Bosanac a to je i dokaz da mi nismo nacionalsti pogotovo u Mostaru i Mostarci pravi. Mogu vam ovdje ekskluzivno reci sta se i desilo.Pored Slavena je protrcalo trideset policajaca koji ga nisu ni pogledali jer je nije izazivao nerede, a tu gdje su policajci dosli je samo par minuta prije bilo slavlje povodom pobjede repreentacije, tako da nije receno da ti "huligani" nisu i potplaceni da izazovu policiju i da ih dovedu do pravih navijaca. Policajac je govorio STA CE TI TA ZASTAVA STA CE TI TA ZASTAVA i ako bolje pogledate da je policajac dva puta pokusava da mu uzme zastavu, a da mu je on neda, i da ga policajac udara dok mu je nije oteo. A ako jos bolje pogledate Salven bi tog policajca mogao u zubima nosati jer je duplo siri u ramenima nego taj policajac u pancirki. Da ga je udario astavom po glavi skupljali bi ga po musali.A nase zastave su sve pod kojima se podrazumjeva Bosna i Hercegovina od Drine do Une od Save do mora.
Glup ti komentar
Sramota, da ovako nesto ne osudjuju javno bosanski politicari. Da smo imalo slozni okupili bi se nas 200.000 Bosanaca i otisli bi 15.10.13 gledati zadnje kolo kvalifikacija u mostar. Pa bi vidjeli mudonje te sa palicama bi li sta smjeli uraditi. Majku im hebem!
Zastava od ranije poznata policiji...