Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ti kupi nesto u ovoj drzavi sve fels roba ni kurton covjek nije u stanju kupiti kako treba hehehhehe
.......ako je sve falš roba.......karaju nas u originalu.......
ma jasta nego je sve fels sta god kupis raspadne se a sto stigne polovno sa zapada i to je proizvedeno negdje na istoku recimo u kini ali samo razlika u kvalitetu materijala i nemozes ga unistiti dzaba sto je polovno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Skace cijena laznjaka na Pik-u :)
Hapsite ove politicare bagro, uvijek se pokazujete na ovoj sirotinji sto pokusava da zaradi i da prezivi, jer mu nema druge. Nema posla nema nista, mora se nekako snalaziti !
......nema više sigurnog sexa...........sad nas karaju bez prezervativa ..............
Bez brige. Ovo je bio samo dio predizbornog kontigenta. Sta je 300.000 kondoma na 3 i po miliona? Ni svakog desetog gradjanina ne stignes naguzit sa tim. Bit ce jos dostavljeno. Ako treba, prekinut ce se sav drugi sverc samo da se osigura repromaterijal za JEbanje naroda.
....evo jedan predizborni slogan.............SDP.....sexamo dobro i pošteno....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne kae se kondoma nego kurtona.
a bas su mi trebale jedne cvike,bem ti carinu :)
UIOBH leglo nepotizma i kriminala!!!!!
Čovjek ponio sebi 295.200 kondoma, za kuće. Ne smije čovjek više ni prakticirati siguran sex.
JAOOOO PA ŠMINKA GRADA ĆE SADA U DEPRU PASTI !!!! , . . JAO JAO JAO !