Tužilaštvo Kantona Sarajevo
0
Pokrenuta istraga protiv odgovornih u "Sarabonu"
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna vrlo prosta analiza dace ekonomistima i politikantima vrlo jasan odgovor gdje smo i sta smo: 1. Federacija pod kontrolom Bosnjaka - 90% firmi unisteno 2. Federacija pod kontrolom Hrvata -47% firmi unisteno 3. RS - 30% firmi unisteno Ovo \"unisteno\" obicno znaci opjackano u privatizaciji. Najvece firme nekadasnje BiH bile su skoncentrirane una prostoru danasnje Federacije pod kontrolom Bosnjaka. Izgleda da su ovi nasi u Federaciji najsposobniji. Zato nam je kako nam je. Super nam je.
Nisu uništeni Aluminij, Sarajevski kiseljak i prilično drugih firmi na prostorima gdje su Hrvati u većini, ali to je baš zato veeeliki problem i treba ih što prije uništiti da se ne primijeti da su ove na našim prostorima raskotarene!
Energoinvest, Unis, Agrokomerc, Famos, Sipad, Zora, TAT, Hidrogradnja, Natron Maglaj, Soko Mostar, Pretis, TAS, Krivaja, Igman Konjic, Vitezit, Koksno hemijski kombinat Lukavac, Rudnici, KTK Visoko, Hepok Mostar, Enegropetrol, Feroelektro, Intersped, Terminali, Aida Tuzla, Granit, Zrak, Zica, SIP Stupcanica, Slavko Rodic, Pobjeda Gorazde, Sarabon .......ITD ITD ITD.........i sve je unisteno......... SDA hvalaaaaaaaaaaa tiiiiiiiiii SDA hvalaaaaaaa tiiiiii .... Alija hvala tiiiii ... Alija hvala tiiiiii
60 minuta je o ovim kriminalcima i slučaju sarabon govorila prije najmanje 5 godina i tek sad istraga... ma tužilaštvo nam je strašno, sav se naježim
zasto dozvoliti dase bosanski lokum proizvodi u srbiji,i iz srbije uvozi u BiH,kad je to nas proizvod bosanski i proizvodio se u sarabonu kao i ostali nasi bosanski proizvodi,to je kradja fabrike i svega ostalog iz te iste fabrike.
Drugovi radnici. Vi ste svjesni da ste se opredijelili da srusite po svaku cijenu zemlju u kojoj ste imali prava, vlast, pristojan zivot i kakvo takvo pravo glasa. Srusili ste Yugu zemlju 21 vijeka da biste bili u torovima. Ja vas licno ne zalim jer znam da vas je 95% pocetkom 90-ih izabrao ovo sto vas je sada stiglo. Aferim. Zao mi je samo onih 5% koji ni krivi ni duzni trpe teror vlasti koju ste vi izabraali. To vam je istina drugovi radnici i nece vam biti bolje nego samo gore.
wow..... ovo se sjetili posle 121055845115215881 godina ? mrs!
I protiv kojih odgovornih se provodi istraga, zašto se javno ne napiše?
Dobro su se sjetili, kad su mašine iz Sarabona stigle do Pariza, opljačkano i rasprodano sve, radnici već odavno na ulici i nikog nije briga imaju li za koru hljeba...
Mali đoge & šagolji sa www.novinovip.azar-x.com udarnički rade na brisanju, ali činjenica ostaje, ona se ne može izbrisati, a glasi: U Novom Novom P.azaru ništa novo - nož, puca, silo.vanja i sl, ponavlja se to svaki dan. Stoka. I pljačka. 500 godina prakse nije malo. Pošto su drugi rastjerani, red je došao na svoje.
Ne razumijem zasto ce te istrazivati ista po Sarajevu? To najsigurniji grad u regionu i nema tu istrazivnja!!
sto se mene tice, moze i doci a i ne mora, boli me
HOCE LI DOCI DO NAŠEG S.E.N.A.D.E.R.A
e moji radnici sta cu vam ja, al vjerujte da sam i ja uku**rcu