Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nabavite nam i snimke pustanja tih uhapsenih...
dok ne vidim Izetbegovica, silajdzica, fahru, zlaju, tihica, dodika i covica iza resetaka nema tu pravne drzave
nije mi jasno zasto ovako grubo postupaju,vec je svezan s lisicama i njih 5 oko njega a opet ga tako premotali,to nedolikuje pravoj policiji
Nana Fata: Do sad sam ih molila, sad ću ja srušiti crkvu Šta je sa otimačiima Fatine zemlje ? Čekaju da Fata umre pa da legalizuju krađu, a prije 2 dana su pričali o poštenom suživotu ?????????????????????????
.. AVAZA, Fahro BerlusconE spominje samo akciju BOSS, a zaboravlja da je i Al CaponE pao zbog poreza... Ni riječi o jaranu Keljmendiju...
A sta je sa kriminalcima i ratnim zlocincima iz R. Srpske? Jel ovaj direktor SIPA-e Goran hapsi jedino u Sarajevu?
Trla baba lan da joj prodje dan ,sutra su vec na slobodi a izjava ne dostatak dokaza.Zamalo ne zaboravih da nece uskoro kakvi IZBORI????
Vidi se da je politicka igra, ma sve je politicka igra.Ali ja protiv ove igre nemam nista, samo bih volio da su svake godine 2x izbori.A Fahru zajedno sa Naserom treba izvesti pred lice pravde.
Samo da nebude kao u Hrvatskoj, spektakularna uhićenja, godinu i više suđenja i na kraju ih puste na slobodu.
kakav je ovo snimak nevidim nigdje fahru radoncica da privode . ovo neki kineski snimak
ŠMINKERI I FORA PRED IZBORE, A LJUDI MRTVI 8 GODINA.
Postrojiti i strijeljati !
Ovo me podsjeca na Torabija kad je bio,zamazi ljudima oci nek se samo nesto desava. Plati ljudima 50KM i oni ce da glume zrtvu,takav je bosnjo. Bog sami zna ko je i sta je ispod one kacige. Sve je to izscenirano i unaprijed dogovoreno. Jad,tuga,cemer.
HAHHAAA PA OVO JE SMIJEŠNO...KJA KONTAO ONI UHAPSLI RADONJČIĆA, IZETBEGOVIĆA, DODIKA. TIHIĆA KAD ONI PRIVELI NEKE ŠIBICARE....HHAHHHAA JA KOMEDIJE I DRŽAVE...
natak- arim na moj kardan Mat eresinu ovome sto snima sa ovom djecijom igrackom mada bi donekle i bilo razumljivo jer sta zna kr, kan sta je kamera a sta igracka,medjutim sta me zacudjuje da ovaj plugar koji snima ne prestaje da prica na mobitelu a po glasu i izgovorenim rijecima tacno se da primjetiti da mu sm rdi iz usta i da nije prao zube zadnjih 10 godina,tipicni Klixov dopisnik baram to se ne moze sakriti. Ja stvarno sada neznam koji su manje stetni - Ovi krimosi sto ih se hapsi ili ovi urednici sa Klix koji sire nac ionalnu mrz, nju i dopustaju da se sov ,inisti izivlj avaju na racun postenog naroda. Da skratim i za kraj zelim da sp rcim sve naj milije prvo ovim klix toris urednicima pa onome sta snima sa igrackom i za kraj naravno i onim ubudja lim krimina lcima sto su pohapseni! Ja mislim da je ovo posteno i ravnopravno?!
Imenaaaaaa,imenaaaaaa...
Ja pe-dofi-la i reportera, momci moze malo.. seljac-ina sto ne odes sam u stranu, rahmet ti derem.