Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@SAD - tebe treba za te.s.t.ise objesitti , ne znas o cemu je rijec , curicu poznajem licno , isla je sa mnom u razred i bila je mirna ko bub.ica , nije stvarala probleme , pa.,scad gradska ( njih treba pod hitno ukloniti iz grada ) napala su je blizu glavnog puta na Kalibunaru , i ona se prepala i izletila na magistrlau , taj Muris G. ju je vidio i nije kocio , htio je da ju zaobide , ali nije uspio i udario jju je i nosio u narednih 10-15 metara , sve se brzo odvijalo [ informacije sam dobio od komsija na Kalibunaru koji su to culi i vidjeli ] ZATO VAS MOLIM DA NE IZ,MISLJ.ATE KOJEKAKVE GL.UPO,STI ! i da ne hvalite Murisa ! HVALA
Dok se vračala kući, napale su je cuke.. i izletila je na magistralu..
A djevojka je bila mlada... i za primjer ucenicima svoje skole :(
U nasoj zemlji su izgleda za sve psi krivi. Mozda je bilo ubistvo sa predumisljajem, pas je mora biti gurnuo pod auto sapom i to planirano i za takav scenarij bi se naslo svjedoka koliko je mrznja naseg naroda prema zivotinjama velika.
MA daj kako vas sram nije.Govorite da su je psi ganjali.Pa da su je ganjali i Muris bi udario pse ne samo Lela.Kud ovaj svijet ide.
mogla je kuci krenuti u 8 sati al nije mogla proci od dzukela silnih.... to mi se stalno desava, da satima cekam da copor ode da prodjem kuci...boze sacuvaj.niko nista opet nece rjesiti, zali boze djeteta.
nije mi jasno zasto krivite nacelnika... broj jedan nije on kriv sto se to dogodilo... broj dva cocjek se trudi ali sta god hoce vijece ne da jer su seljaci birali svoje i nadglasali... broj tri covjek koji je vozio morao je voziti jako brzo da usmrti djevojcicu... broj cetiri psi se ne mogu skloniti sa ulica jer nema para ni za narod kamoli za njih... broj pet ISKRENO SAUCESCE PORODICI!
Djevojka koja je poginula zove se Lela Muslimović (Veliko saučešće porodici,Muslimović),ćovjek koji je pregazio Lelu zove se Muris Gasal živi u Travniku.
Jadan ovaj grad travnik ako se jos gradom moze nazvati djevojcicu i njenu obitelj poznajem licno.E sad ako ti ADMIRE HADZIEMIRICU bude jos uvijek prioritet izgradnja parkinga kojim asfaltiras prilaz svojoj kuci i izgradnja javnog wc-a i koje kakvih satova po gradu onda smo stvarno kasaba,sta ce nam staovi po gradu kad ljudi nemoraju na posao jer su im firme opljackane, sve ste unistili sram vas bilo.
Tebe treba na vješala.
Moram priznati dobar fol da izbjegnes odgovornost sto si nekoga pokupio autom. Samo kazes izletilli psi lutalice. fuuj baggro odvratna jel vas boga strah imalo
Kud zensko od 16 godina hoda u to vrijeme? Zar ona ne bi trebala veceru spremat?
kako samo lazete za te pse lutalice, jel vas boga strah?
Jadna cura RIP
Psi lutalice su krivi, jer su oni uzrok sto je curica izletila na magistralu .
Djevojčica je poginula na pješačkom prelazu kod hotela ORIJENT, nije nigdje izletila kako kažete , preko puta šehidkog mezarja jer stanuje tu , a idioti koji hvale tu osobu koja ju ubila su izgleda spremni isto sutra uradit.
jao kako glupi komentari...cuj otkud ona na tom putu ...pa magistralni put Travnik - Donji vakuf prolazi kroz citav Travnik sve do Donjeg Vakufa, znaci bilo gdje u Travniku na magistrali da se ovo desilo to bi bio magistralni put Travnik - Donji Vakuf ..