Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa što Sandžaklije ne bi vladale kad mi Bosanci ne znamo !! Na stranu sve ... ali Dino i Garo su jako fini momcim ... bar za prijatelje! A i što se neki \'kače\' s onima kojima ne treba! Ne diraj me, ne diram te !!
chetnichko/balinjska posla. ovakvi su nas i u ratu zajednicki karali.
radi ova policija svaka joj cast, samo svakim danom sve vise ovih talenata koji neprezaju ni od cega, valja to sve potamaniti
Sta je \"celogfan\"?
V.L.A.S.K.A P.O.S.L.A.
DJECA SOSONA KOJI SE BAVE KAMATOM I DROGOM !!!!! NISTA NOVO A MURIJA KAO I UVJEK , NISTA NE ZNAJU A CITAV REGION SVE ZNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hehehe Heldicu ne diraj tudje zene pa ni tudje :D
Šta reći drugo nego Estakfirullah