Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek malo policija stese stomak pa ce bolje sprintati
e cuj \"pahuljica\"
sinoc ja na trening kad se policija u civilnom autu nastelila odma pored đžamije odma preko puta konzuma i čekaju..........pa nije ovaj lik toliko glup da dva puta za redom pljačka istu prodavnicu.
Serijski pljackas u 8 pljacki otudjio 1240 km :D
gdje će ugojeni \"cajci\" stici nekog trčeći hehehe
koje je ovo SR.ANJ.EEE da se clanke moze komentirati samo ako imas facebook account??????? Koje ste vi prodane duse. Zivim tisucama kilometara daleko od hrvatske koja mi je domovina ali ne citam niti jedne vijesti ni hrvatske ni srpse ni bosanske osim srajevo x-a. e pa necu vise. po.se.re..m vam se na portal i na vas.
Ako sam promasio zemlju , molim te , uklopi se u tekst. Po inteligenciji bih mogao zakljuciti da ces mi pojasnjavati detalje gdje si i cim se bavis, pa da ne popravljas dojam, samo se sjeti da kad subotom pijes i places za Bosnom, slusas folk muzikku iz fukarske Bosne i citas vjesti na Sarajevo-xu.\"Nije htjela cigaretu,uzelaje samo dim...moja prva ljubav...\"Ha?Jel radi nona ispod stola?Pa ne slusas sigurno hor Beckih djecaka , mahhmu li ti jehhbem (da gospodju ne zaboravim pomenuti)
Hocu s tobom da se druzim, hocu djete da ti rodim.Tako pametan,ostrouman. Inteligencija iz obliznjeg Minkena (citaj auslender iz malog bosanskog seoceta) je zakljucio da je pljackas marketa znao stanje kase u trenutku pljacke.Pa mudrice mogao je odnjeti i pola miliona EVRA pa da li je mozda onda dostojan toga da ga ti ne zoves fukarom.Braco, fukara- to ti je kad bosanac ide prodavati svoja ledja jeftino svabama za poslove koje oni nece da rade.Naravno da si se prepoznao.Bebbbem li ti mahjku koje god da si vjere.Ovo ti je majstore patrijotski u ime svih nas zajedno i srba i hrvata i bosnjaka, jer takve fukarestine i treba protjerati da nam ne pljujete po zemlji a gradjani ste treceg reda u dijaspori.U pakas ti zimslo mami , pa ti sad to prevedi na svapski :) FUKARO SVAPSKA
Ja pahuljica, trenutno bez stalnog zaposlenja jeftino pljackam po pozivu. Radim sa marketima, veleprodajama, moze i granap... nije problem. Zarada se dijeli u omjeru 70:30 u moju korist. Smeta mi kad me zovete pahuljica, tako da mi se ne mili radit pod ovim pseudonimom
Čuj policuja nije reagovala! Pa gdje će reagovati kad su se usrali u gaće. A, ne znam ni šta ga gone, nek\' pljačka. i, nas Konzum pljačka, j..i ih. Naprave akciju narandži, kad je oguliš, unutra suha k\'o novina.
Pahuljica je gotov.
joj pazara 220 maraka, lol!
Snowflake 4 president!
hahahaha a problema umaci nasoj policiji hahahahaha :D
konacno neki lopov sa stilom!!
Meni najbolji onaj nepismeni dio... ...\"stavio pištolj na glavu\". Hahahahaha!
ne znam kakvi su to policajci da nisu ispunjeni uslovi za pucanje, a desava se oruzana pljacka i pri tome im bjezi ispred nosa s stoljpijem... Koliko ja znam ne puca se samo kad su ugrozeni zivoti drugih lica.... i koliko znam i kad se bjezi moze se pucati naravno shodno procijeni dal ce se dovesti u opasnost druga lica, zivote bla bla.......