Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj smrad će opet izaći iz zatvora i hodati slobodno kad tad a onog momka više nema
Zašto moramo ovo hraniti možel peticija za eutanaziju
Epp policije ,svaki ubica od ranije poznat policiji ,pa dokle vise to ? Ovo je učestalo postalo ,ministar policije KS Katica se nije pokazao kao neko ko je sposoban utrenirat policiju KS ,stotine razloga za hitnu smjenu ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ebu Hurejre, r.a., prenosi da je Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, rekao: "Tako mi Onoga u Čijoj ruci je moja duša, ljude će zadesiti takav zeman, da ubica neće znati radi čega ubija, niti će ubijeni znati radi čega je ubijen.” (Muslim) Teško vrijeme je u kojem živimo, da nas i naše porodice Uzvišeni Allah sačuva fitne i iskušenja! Pod hitno se nešto mora mjenjati u našoj domovini jer stvari izmiču kontroli.
Ubice Denisa Mrnjavca su odavno na slobodi,a momka više nema.. i svi smo to zaboravili ! Ko što ćemo i ovo za 10-15 godina kad ovaj mamlaz izadje.
Nadam se da ce otac nastradalog uzeti pravdu u svoje ruke
Đubre pokvareno balavo
Ovo se vodi kao da je policija riješila slučaj. Zašto se sam čin ubistva ne tretira kao da policija ne čini ništa da spriječi zločine. Imamo više policajaca od EU po glavi stanovnika, a od carsije do ilidze ne vidis niti jednog. U svakoj kladionici po 2. Kad ćete izaći na ulicu i osigurati svaku raskrsnicu 0-24h? Ima vas dovoljno a mi građani izdvajamo novac za vas. Mutanti izađu na raskrsnice ujutro kad je gužva da hvataju pješake na semaforu.
Pseto na povodcu i sa brnjicom vodite i da ide cetveronoske
Priprema mu se doček u KPZ, mlad momčić, ima da ga razgu*e, hodaće na sve cetiri
Dobro klix šta ga više reklamirate? skontali smo, uhapšen i dobro, zašto mu dajete toliku medijsku pažnju, svaki članak o njemu.
Svi ti pomrli dok si u zatvoru keru
Vidi mu se na ćehri da je kockoglavi nargilaš. Eutanazirati pod hitno jer taj kad izadje ubit ce jos nekog.
Ma roknut govno
Smece jedno Narkomansko.Pun Grad dilera i droge.Ptice na grani znaju ko su dileri,samo policija nezna,sve znate samo pravite neke zlj akcije .
Ne kontam, ako je pucao u ovog momka, kako su ova ostala dvojca/trojca povrijedjeni? Jel bio belaj prije toga ili? Sumnjam da se mozes povrijediti ako nekog drugog ubiju
Pun je grad dilera i droge ,svaki treci policajac kriminalac,izuzev Fupa i sipe ove lokalne stanice su toliko smjesne,da neznamo zasta i posteje.Nikad nikakve akcije nema.Stanje je Alarmantno
Bagro.sad lezi 20 godina u zenici
30. godina robije