Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa šta fali i ove osloboditi? Kada je slobodan ubica mlade majke što ne i ovi ?
pa dobro daj mi sad reci šta sam ja pogrešno ovdje rekla :)
atomac uz dužno poštovanje tebi,ja da sam htjela to da znam nebi imala pravnike oko sebe koje skupo plaćam
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
dajte im i po kantu bezina i po upaljač kad ih pustite :)
Vjerovatno ce ljudi biti i oslobodjeni s obzirom da se zna da je AID Fikret Muslimovic i Bakirova tajna sluzba platila ljude da naprave haos kako bi se kompromitirao Fahro tako sto ce napraviti krizni stab pa da onda on kriv bude za mrtve glave koje bi isto tako orgnaizirali stara bosnjakca mafija AID koju kontrolira bakir izetbegovic i njegov dugogodisnji vođa skeotra za sigurnost fikret muslimovic unutar SDA takodjer njegov savjetnik u predjsednistvu! Ta ista ekipa je ubila i leutara i mnoga druga politika ubistva!
jes jes....a fahro jadan ni kriv ni dužan :) svi se urotili protiv njega :)
gledam ovdje komentare plitkih umova i nemogu da vjerujem sta pisu..niko veze nema prvo o zakonima drzave u kojoj zive,a drugo o zivotu pojma nemate.20 godina vrse terorizam nad stanovnicima BiH politicari koji dolaze na vlast i odlaze sa nje mjenjaju se ko mjesecni ciklus isto rade istu pricu vode igraju se sa sudbinama miliona građana ove dovoljno napacene drzave kroz historiju niko ih ne dohvati prstom.Od politike seze najveci kriminal oni su korijen takvog poretka koji diktrira uslove svim ostalim cimbenicima dok vase oci zamazu preko klixa avaza sitnisem,uhapsen diler s 5 grama ukraden telefon bla bla bla dok oni mogu da rade milionski kriminal apsurdno je pricati o tome..Hvala Bogu da su oslobođeni,nazivali su ih huliganima ,a na primjer nisu nazvali huliganima kada su 92 momci njihovih godina izasli na linije dok su drugi sjedili pod stolovima kancelarija itd drzava je trebala da se pobrine za takve generacije da bi imali sta da brane u slucaju neceg ne da uniste 10 generacija!
Pravedan zakon. Optužiš bilo koga za terorizam i strpaš ga na Gvantanamo. A vamo dokazanog ubicu pustiš da mu se može u miru i rahatluku sudit. Svi su nevini dok se ne dokaže suprotno. Pravo i pravda u Bosni, ali i u Americi :) Zna vlast kako sa nama.
Nisu oni palili zgrade,to i ptice znaju,tvlast je palila,i jer ona je dovela do ovakvog stanja.
Heroji, a ne zlocinci!
Napad na ustavni poredak ,paljevina arhiva i Predsjednistva drzave i opet pusteni na slobodu. Pa ovo vise nema smisla, za sta ce nam uopste pravda kad moze ovako. SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA
od kad to ti Bakire komentarises po klixu?
novi izgled spoted.ba portala posjeti te nas posjetite nisteznali.com ako vec niste
Suljagić: SDP i SBB nastavljaju tamo gdje je Fikret Abdić zaustavljen -Lične uvrede izdajnika Bosne i Hercegovine mi predstavljaju najveći mogući kompliment i ličnu satisfakciju. Oni koji su spremni zarad četiri fotelje u Vijeću ministara prodati Srebrenicu i još 49 posto naše zemlje Miloradu Dodiku nastavljaju tamo gdje je Fikret Abdić zaustavljen, kaže Suljagić. Dodaje da i SDP i SBB znaju da će na izborima 2014. biti svedeni na nivo statističke greške, slično kao i njihovi partneri iz DNZ-a. -Zato grozničavo grle fotelje koje će nakon izbora moći gledati samo na televizijskim kamerama, kaže Suljagić. Da imaju imalo hrabrosti i časti, SDP i SBB bi, ističe, odmah raspisali vanredne izbore i izašli pred birače sa novom politikom koju trenutno u BiH zastupaju samo nasljednici Fikreta Abdića. -Ovako će u historiji ostati upamćeni samo kao neuspješni izvođači radova Milorada Dodika, koji naređuje i organizuje progon građana Srebrenice i drugih povratničkih zajednica u tom entitetu dok nas njegovi hizmećari u SDP-u i SBB-u ubjeđuju da je to dobro za nas, zaključuje Suljagić. - See more at: http://www.bportal.ba/index.php?option=com_content&id=20577%3Asuljagi-sdp-i-sbb-nastavljaju-tamo-gdje-je-fikret-abdi-zaustavljen&Itemid=58#sthash.YEYuVLIB.dpuf
Hajd' se više jednom (z)dogovorite jesu li Fahrini, bakirovi ili Zlatkovi...
M.O.L.I.M ? Pa jesu oni normalni? Sramota!
idi nađi nekog za sex
Ne mogu a da ne posumljam da je u ovo sve upleteno zlocinacko udruzenje SANU iz beograda, koje je i organizovalo ono rusenje drzave BiH i to preko stranke koji su oni isto organizovali SBB, Bosnjaci i BiH su danas u istoj opasnosti kao 90-tih, jer agresorsko-genocidne nemani nikad nisu prestali sa agresijom, samo sto danas pokusavaju politicki da ukinu BiH i Bosnjake dovedu do nestanka, jer vojno nisu uspjeli, a sada imaju svoje satelite u SDP i SBB na celu sa Logumdzijom i Radoncicem, koji su vec napravili sporazum, da poslije izbora (ako oni pobjede) zajedno sa ostalim antibosanskim strankama ce ukinuti BiH i Bosnjake dovesti do nestanka, od tog plana cetnici ne odustaju, pa poslije karadzica, mladica,abdica danas imalu Lagumdziju i Radoncica.
hehehehehehe e jarane ti bas mislis da smo mi svi idiot :HEHEHEHEHEHE
ne mislim da su svi idioti, ali kad pogledam komentare onda se vidi da ti definitivni jesi idiot, i nemj vise genocidasu da me nazivas jaranom, jer meni pripadnik genocidnog naroda ne moze biti jaran. a sto je tebe sramota da napises svoje ime i krijes se iza Bosnjackog imena potpuno te razumijem, jer i ti bi volio da si Bosnjak, ali eto neko mora biti i pripadnik genocidnog naroda pa i tebe to zakacilo., zao mi te ali ne mogu nista uciniti
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ma kad oslobadjaju masovne ubice genocidase sto nebi i ove..
ma pustite sve krimninalce na slobodu a hapsite normalan svijet,sudije i policija=kriminalci
Naucite razliku izmedju pritvora i zatvora . Bezveze pricate .
NIHADA PALIKUCU ZA PREDSJEDNIKA
znaci svi slobodno palite, ubijajte, kradite.. evo vidite momak ubije zenu autom danas na slobodi, ovi zapale PREDSJEDNISTVO evo ih na slobodi, onaj momak sto je prije koji mjesec izasao na klixu da krade telefone i sto je uhapsen, u naredna 4 dana je bio slobodan.. radite sta hocete ovo je divlji zapad :)