Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj teška krađa Golf II hahahaha.Neekad se to zvala posudba.
Pocinoc je srbin iz vogosce , čak su i neki rod
@sjooooo bogami jarane po nacinu kako pises i koliko se smijes bit ce najprije da je tebe promaja dobro udarila ili si babi upao u kazan za rakiju kad si bio mali!!!! gurbetu poturcheni, ovo sa nadgrobnim spomenicima i jeste za svaku osudu i kritiku.
nije mene je krava osinula repom u oko kad sam je muzo i ondak nisam znao vrata od stale potrefit
I Mitar isto. Njega je udario traktor. Hahahahahahha!
@zajbant @Todor @Mostar West Ahahahahah koji ste vi i.d.i.o.t.i. ne mogu da vjerujem! Sta je bilo? Pricepila vas vrata od poljskog WC-a kad ste bili mali, pa sad imate posljedice? Hahahahaha!
multietniĆari opet u akciji \"odbrane suživota\"
Ma đe će mošnjaci to ...ma dajte...oni tako miroljubivi iff
Todore Turčine nap.uši mi se kurč.ine !!!
glupe baliye. mi kad so jevrejsko u ratu drzali i ljude odozgo gadjali, sve je bilo uredno i cisto. nismo se ni pisali tu, nego iza grma malo dalje. a ferhadiju smo po propisu ocistili, nije nista ostalo prljavo iza. imam ja jos primjera, al mrsko mi sad nabrajat.
Potrebno je postaviti nadzorne sisteme - kamere - na pravoslavne objekte u Federaciji. Osim ako ne želimo da izgledamo monotono ko GT PC.
baliyska posla. ja bih racun za ovaj spomenik poslao Ivi Josipovicu