Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj srpska posla, joj kako smo mi ljudi prljav narod, nacionalista nikada manjka. A o glupim komentarima i poremecenim umovima da ne govorim.. Fuj!! Iskreno saucesce porodici!
Meni ovo više zvuči kao nesretna ljubav, nego kao slučajno utapanje! U svakom slučaju R.I.P. i saučešće porodicama!
da ste isti kriminalci kao i oni na kosovu, i da imate isti zadatak - zli i rasulo, tako ste programirani i , jadni vi, nista tome ne mozete, nego, sta ciniti s vama???
nisam siguran da je neko Srbin iz donje Mahale, ovako ili onako RIP
oj alija kučkin sine šta uradi od srebreničke živine
Shiptar se ko.lje pa se krv pije shiptarska u posudi koja se stavi ispod siptarskog prerezanog vrata. a onda se siptar bez krvi na komade sijece pa na rostilj, a onda se da kerovima da jede.
zašto ste stavili da se komentariše ovaj članak kada se bliži 11 juli kada če biti ukopane žrtve upravo tih genocidaša
isto pitanje kao za članak iz tuzle, ko bi svarno iole malo učen novinar stavio da se ovo komentira,ccccc R.I.P
Pa sta su radili da se utope :S kupali se u ovom jezeru, nisu valjda ludi.. i da bas sve vise lici ovo na nesretnu ljubav... Garant joj majka rekla gdje ces za glupog bosanca :S
rahmet im duši........
\"Mladić Rapatićeve\", više nije momak, dečko, sad je mladić ! Nepismeno, nepismeno, nepismeno do bola !
srpska posla....