Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba saslusat i drugu stranu i ispitati okolnosti pozara u svakom slucaju saosjecam se sa obitelji sokcevic
hahahahahahaha gore ustashe
Gradimo Bratstvo i Jedinstvo s nasom srpskom bracom!
Eto vam i Covic i brat mu Dodik. Gospa je sasvim slucajno ostala neostecena, nikakvo cudo prijatelji. Da je bas tako, mogla je ona i kucu spasiti. Probudite se ljudi i otjerajte tu stoku oko vas
MULTIETNIČNOST na djelu :) Jbte ni doktora ni vatrogasaca a nama ovdje šalju svoje KOS-ovce da nam prosipaju šuplju o nekoj multietničnosti !! Što je najgore ima levata pravo puno koji padaju na njihove fore !!!
Ja neznam za koga glasaju stanovnici Tramošnice i okolnih povratničkih htvatskih mjesta ,al ako kojim slucajem glasaju za HDZ i Čovica onda ne trebaju da brinu sve ce im to hercegovci štetu namjerit. P.S na kraju krajeva na istoj su strani i HDZ i ona vatrogassci u Pelagicevu.
Nije to nikakva općina. Ta je "općina" do rata bila selo u sastavu općine Gradačac, a znamo šta se poslije toga dešavalo. Ovo je samo još jedan primjer sprječavanja povratka Hrvata u Bosansku Posavinu od strane vladajućih struktura u RS-u.