Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krao kroasane mora da je rvat..
Opet skrivanje identiteta kriminalaca.
@Gospodar a jarane zna grad ko je, prekjuce su ga cijeli dan murjaci vodali po gradu s lisicama :D
@Gospodar a jarane zna grad ko je, prekjuce su ga cijeli dan murjaci vodali po gradu s lisicama :D
Naduvao se prije pljačke i konto da ga neće otkriti. Bacio sredstvo izvršenja pljačke od 880 KM u rijeku. A ta sredstva su ga koštala vjerovatno više od od 900 KM. :) Eh, tako je to kad se naduvani amateri bave pljačkom gledajući šta rade političari. A levat ne zzna da su iza njih policija, tužilaštvo, sud , stranke na vlasti, međunarodna zajednica :)))
Što to nisi otvoreno uradio pred kamerama ko političari. SIGURNO TE NE BNI PREPOZNALI ni nakon poduzetih "intenzivnih istražnih radnji" Hahahhahahahhahahahha.
da je iz pucareva bio bi uhapsen na licu mjesta al posto je iz novog trvnika imao je dovoljno vremena da potrosi 880 km
Pa poznata gradska faca a on je otkrio haman skroz hahaha
Gdje ga neće skontati, gledaj harpuna ...
Odao ga nos.