Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Običnim pripadnicima policije za pljačku pritvor. Šta je sa ovim u vrhu što pljačkaju, kakva neravnopravnost!
Cuj svi ucestovali u drumskom razbojnistvu-pljacki i neki oslobodeni,odnosno da se brane sa slobode,mozda su maloljetni ili tatini sinovi...
Na temelju čega se došlo do zaključka da ova trojica pripadnika policije mogu ugroziti istragu pa su zadržani u pritvoru, a ova dvojica neće ugroziti ništa i pušteni su da se brane sa sobode!
Janjuz je hapšen već 2010 godine radi teških krivičnih dijela, i to dok je bio u školi za specijalce, kao aktivni pripadnik policije radio je "privatno" kao obezbjedjenje u BL klubovima! Biće da ima baby face pa su tako zaključili da on nije u stanju ugroziti istragu! Dobro došao u Bosnu !
Šteta za lovu.Bolje i specijalcima nego u Zagreb.