Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krug 99 mijenja naziv u Krug 98
Gledajuci neutralno na nacionalnosti u BiH, nevjerovatno je koliko u ovoj zemlji ima stoke, bagre, kriminalaca, lopova, prevaranata itd, najgore ljudske vrste, na samo 3,7 miliona stanovnika. Ne znam gdje jos u svijetu ima ovolika koncentracija ove vrste ljudi. Sve same negativne karakteristike opisuju ovu zemlju, primitivizam, nekultura u svim segmentima zivota, nacionalizam itd. Da mi je naci neku pozitivnu karakteristiku ove zemlje bio bih sretan.
Zatvorsko ime Easy-E...
Pritovljena svinja....
Nedaj se Eso,Pleho i Smajic ti drže fige..Donosit će ti cigarete u zatvoru samo ih nemoj ofirati.Oni su ipak tvoji nasljednici.
Amida pepe piga rooook
Akademska zajednica ce da padne u krizu ovaj mjesec bez njega
Biti će to najljepše uho 4, 5 i 6og sprata a nakon suđenja i Mis uho prizemlja i "podmornice"...
Ma nebi oni njega nego Evrpoa pritisnula -daj borbu protiv korpucije, pa vele hajd njega cemo , on je ionako nakglupji medju nama, da kupimo malo vremena i pokusamo sakriti svoje talove, ali su se malo presli, zaboravili su kako je Sanader prosao dok je hrvatsku vodio u Evropu.
Nedaj se Eso, Jabuka je uz tebe!!!
Sad si rahmetli care zakucam ti tabut..
Opet vas(nas) Esed nadjebao odležati ce mjesec i sta onda...
...jel se to još ne smije "pogledat uoči" onom bašibozuku od hadžića?
Nedostajat ce nasoj bh. intelektualnoj sceni
ovo je sevap trnokop zatuć kraj puta
nešto mi ga žao,izgleda mi k'o neki fin ciko 😀
Kakav pritvor.ba - takme u loče.