Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necu da branim nikoga ali kod nas je ocito sprega sudstva, politike, vjerskih sluzbi. Da bi bili neutralni sudije kod nas moraju biti iz Etijopije, Jordana, Argentine i Brazila. Tada mozemo o nekoj pravicnosti pricati. Generalno cijeli balakan je teska sprega svega navedenog
A Novalic na slobodi dok je Kasumovic, koji je stitio opsti interes u pritvoru..zamisli to. Popisamo se na govna.
Kada mogu biti suđeni Novalic, Solak i Hodzic, mogu i Kasumovic, Niksic, Radoncic, Konakovic i ostali. Svi imaju oraha u DZEPU. Sada mi je jasno zasto je trojka zalila za Gordanom Tadic. Covic je preko Gordane Tadic cuvao u ladicama predmete Protiv Nermina traktora Niksica i ostalih, a za uzvrat koristio Neku da udara na Bakira i SDA
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Avaz je danas imao najtačniji naslov u svojoj historiji: "Kasumović žrtva SDA pravosuđa".
Avaz?🤣🤣🤣🤣
Avaz razuman čovjek dofaća samo mašicama.Uzmi pajdo pametno štivo.Dostojevskog,Hemingveja.Od Kepecovog glasila samo mogu narasti rogovi .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Novalić i ekipa se slobodno šeću a ti kasumoviću u pržun 🤔 Zemlja za poželiti.
Ne braniti Kasumovica, lopuza kao i ostali. Pustice i njega kao i Novalica i ostale. Sve je to bagra lopovska nezasita. Dok ima razvaljuju zemlju oni kradu sebi ili beru gljive.
Fadil zavrnuo milione na respiratorima a nepoznata osoba X mu naredila da to sve tako uradi i sta imamo: privatnog reisa koji kuka i za oba oka ovo je napad na Bosnjake, kako cemo mi bez LOPOVCINE Fadila i aman i za Boga ne dirajte u osobu X ona je nevjesta NECIJA??? A sada kada je bigjri hak zatvoren zlatni ljiljan reis suti ko pi.zda u ruci, bez obzira sto se time planski urusava drzava analogno veleizdaji revizije tuzbe koja ide na dusu Izetbegovicu-nikada halala ne dobio Bog se smilov'o.
Ne kontam komentare protiv SDA u ovom slucaju. Ko god je sta krao neka ide na sud, SDA,SBB,NIP,SDP,SDS,SNSD,HADIBAJRIC I dr. Trebaju da odgovaraju pojedinci iz stranaka. Tesko je govoriti o nevinosti covjeka koji ima milione zvanicno prijavljene imovine a radi na drzavnoj plati. Pa i Zukic, Sarajlic,Fahro,Damir Hadzic,Solak i mnogi drugi su bili uhapseni. Zao mi je samo sto je malo osudjujucih presuda ali doci ce i to.
Sad SDA-OVCE svrsavaju u potocima. Neka ste sretni sa iskrenim i nelicimjernim Bakirom pa nek sve idu PM. Ja ne znam sta je pokvareno u genetskom kodu tih SDA- ovaca pa su tako gluhi nijemi i slijepi!!! Mrze Radoncica a nista mu nisu mogli u sudu dokazati a dobar im bio dok je bio u koaliciji sa SDA!!! Sad je kafir. Mrze Fuada jer ih je dva puta poderao na izborima i zabranio masu stvari!!! TE SDA - ovce su posebno bolesni kmetovi!!!
Ovo moze uraditi kriminalna hobotnoica SDA stranka "koja je iznad naroda i drzave", jer vlast je bitna. I umjesto da se dokazanom veleizdajniku sudi zbog veleizdaje revizije tuzbe u Hagu, a koji je rat proveo u babinom trezoru, evo sudi se zlatnom ljiljanu i postenom insanu koji se borio za drzavu BiH i kao intelektualac zavrsio dva fakulteta nasuprot Alijino nevjesti koja je falsifikovala diplome uz to sto je napravila egzodus najboljih ljekara sa KCUSa.
Najveca seljacina u ovom cirkusu zvanom politika, kriminalčina. Oko njega par zmija koji crpe moc preko njega, a ostalima je prosjek zuba u gornjoj vilici, tri.
Ne branim ga, neka dolaze nevinost, sako mi nije jasno zašto se REIS ne oglasava kao za seosku varalicu po imenu Fadil....
Sva ova hapšenja su predstava za široke mase jer niko nije pravosnažno osuđen uz oduzimanje nelegalno stečene imovine, a bonus je što se akteri zbog padanja optužnica trajno oslobađaju za ta djela pa i ako bi nekad Ružilaštvo počelo da radi kako treba, njima se ne može opet suditi
Tako je kad se zamjerio kladionicama. Uveo im porez zabranio rad blizu škola. Dobro će biti ako ga HDZ kladioničari ne sataru do kraja. U Sarajevu im niko ne smije ništa, bilo je prijedloga da se zabrani rad 1.5 km u krugu škola ali niTko se nije usudio to uraditi čak mi nova vlast u KS.
kolicina budala koji vjeruju da je ovaj lik nevin je zabrinjavajuca
Isto kao i kolicina budala koje vjeruju da ce neko odgovarati za kradju 13 miliona... veoma zabrinjavajuce...
Ćorka Šojiću, ćorka...
Fudo hoces jorgan da ti donesem
Fudo okle nekretnine??????Da nije tetka iz Amerike dobila na bingu????
A u kojem zatvoru je na istrazi??? U Zenici na istraznom odjelu nije...
Muz mi je tamo,a i licno poznajem neke od radnika zatvora,tamo nije...mozda u kucnom pritvoru ali na istraznom odjel mu noga nije krocila.suplje price.jedva ga zatvorenici cekaju srest na setnji....