Rasima Šahinovića pronašli radnici
0
Objesio se bivši ministar unutrašnjih poslova USK
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cesto i sam razmisljam o samoubistvu. Ne vidim smisao svoga zivota. Ne vidim smisao ove planete Zemlje. Toliko ljudi pametnih, plemenitih , punih ljubavi, al\' opet novac okrece sve? $$$ vlada, i vladat ce dok je ljudi. A ja odoh da skontam kako cu ovo da odradim.
Da li mi rezonujemo sami, ili su nasa razmisljanja rezultat miliona informacija koje nas mozak obradjuje. PItanje je ko stoji iza vodecih medija u svijetu, ko plasira sve te podatke i na koji nacin. Do tih odgovora nije tesko doci. Da nebi isli daleko okrenucemo se nasim medijima. Moje misljenje je da ih uopste nema nezavisnih, vec su svi oni pod kontrolom onih koji kontrolisu i ostale aspekte naseg drustva. Prvenstveni cilj im je podjela drustva u razne plemenske, religijske, nacionalne, podjele po mjestu rodjenja, zivotnom standardu, na one koji slusaju razlicite zanrove muzike, pa cak i na one koji navijaju za jedan ili drugi sportski kolektiv. Cak i naovom portalu, koji je nebitan u odnosu na svjetske medije iznosimo potpuno dijametralne stavove pune mrznje, nepovjerenja i zavisti na svaku mogucu temu (od sporta, preko politike do tema kakvu ko frizuru nosi i sl.). Podjeljeno drustvo je dosta ranjivo i podlozno manipulaciji od strane onih koji to drustvo zele uciniti bespomocnim.
Cuj motivi nisu jos poznati. Nije mogao da spava koliko se para nakr\'o.
pare pare pare pare ljude kvare