Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan je haris dzinovic, drugi sejo kalac
Jestel ovo iz cunga-lunge skenirali?
Kako ih ne prepoznajete pa to su LOLEK I BOLEK!!!
da nisu ovi sa Granda??? mozda i propjevaju
policija odete fino u sve bolnice u okolini i raspitate se da li je bilo pacijenata tog opisa sa povredama desne sake :P
da nisu fudbaleri. Div\' im uniformisanja ;) valja platit kartu do rumunije
Kako vas nije stid ,opljackati banku srpske i odnjeti samo 3K ,malo je to buraz. Al dobro vam je i to ostalo od Dodika>
Ima li negdje video fajl pljačke kada se vidi kad levat razbije šalter staklo?
Zovite Secam da vam ugradi kamere.
U jebte koje maske, frajer ima kacket i cvike, i on je \"maskiran\"... Znaci nacrtas sebi brkove, opljackas nesto i niko te ne skonta. Bravo milicijo, bravo!
ovo je sve montaza.... velika je lova u igri... 3000km .... >D
Da nisu u pitanju \"poste Mrske\", mozda bih i dao informaciju o ovaj pljacki, ovako neka im traktorista Milojad objasni zasto ljudi upadaju u poste i banke i optimaju novac gradjana g.e.n.o.c.i.d.n.e tvorevine.
hahahha kako su ofirni pa obojica su imali perike ....cuj kovrdzava ( loknice ) ....fakat su presmjesni ;)))
Meni nije zao kad pljackaju banke, samo naprijed vazno je da ne pljackate narod. Svi znamo da su bankari lopovi tako da SAMO NAPRIJED !!
Bosnjaci ne kradu, Hrvati imaju para ko ce drugi neg Srbi
Poštovani, komentari osoba koje su napisale imena ili da poznaju jednu ili više osoba sa slika su zabilježeni i korisnici koji su ostavili komentar će biti kontaktirani. U suradnji sa našim telekom operaterima kontaktirat ćemo vas i pozvati na razgovor. U slučaju lažnog svjedočenja može vam se izreći kazna i do čak 30.000 KM.
He, he, k\'o Batman i Robin