Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citatelj klixa - Ja, koji razmislja ozbiljno o prodaji stana. Jer ovi im drotovi nista nece, lagano on rafalaju svake sedmice, oni dodju, postave svoje trakice, suskaju par sati i odu i tako u nedogled. :S
koliko kvadrata, koja cijena?
BW1 glup k'o noga :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Puštaju kriminalce da terorišu narod a jadne ljude što usjeku 1-2 metra drva zatvaraju i kažnjavaju.....žalosno.
Familijo nemogu ti nista nisi ti papak nedaj se ima nas uz tebe rodjeni
Dabogda se svi međusobno poubijali!
Čuj stavljeno pod kontrolu, ma hajde molim te. Hajde što će se oni međusobno poubijati, ali zar ja kao prolaznik moram strepiti kad će naletiti metak iza ćoška...
Apscinencijska kriza, Ćet, zvecnut se, Sadber pa Sadbo, Sajcung (raunbinda-ručna viseća dizalica kreja.)- viseća dizalica do 5 TONA diže meso :( Kurbansko, obično, kravlje, juneće, teleće, janjeće, jareće, bikove,... ), Jebo vaku djecu, Samanta, Srki Boy, Nefisti, Makijavelisti, Hedonisti i oboljeli od Opsesivno -Kompulzivnog poremećaja, ovo je manijakalno, i zašto ste svi bolesni, Sperma klin, Maki Maki, Mandigo, Samed metarica, poseban pozdrav za remzijasa, katila, veriga, . HVALA
otkad nije bilo nikakve pucnjave u BiH.
sarajevo grad "jalijasa"bio i ostao.nigdje zlo nema veci medijski prostor i neko lazno "divljene" kao ovdje...stalno ih se snima i govori o njima.voast losa a isti takvi ih i biraju..
Mandal na taj kafic ionako je na divlje sagradjen u samom centru gdje stanovnici zive. a ko mu dade dozvolu? trebalo bi ga u bajbokanu, a ove siledjije ne pustajte iz zatvora, zabranite rad kaficu i zauvijek ste rijesili problem.
Et,Sarajevo ću do daljnjeg gledati samo na Google maps.Ljudi.Aferim!
Hvala ! U pravu ste. Juče motorom , na trotoaru , na tramvajskom stajalištu manijak bez savjesti udario djevojku a prethodno sam ga vidio na semaforu kod predsjedništva turira motor izmedju auta , da bi maltene , odskočio naprijed kad se upalilo zeleno za vozače.
Da Bog da svi poginuli p vam materina pa da narod moze slobodno hodati gradom.. Majci rafal u cmar ispucao ako Bog da
U normalnim drzavama objekat se zatvara momentalno, ustvari rokaj te se idioti na livadu pa tamo, strada ce neko ne duzan
Umri Nisko vise!!!
Neko nije halalio auto
Ako je D.Š. (1950)- Šaban Delić koji je prije nekoliko dana u istom objektu pucao i ranio vlasnika,odakle sad da se taj isti nadje na slobodi...i da opet krsi zakon i ponavlja krivicno djelo...zar ne bi trebao svirati klavir...??
pricam li na "SveCki"
@SamoTako Mjesečar ih izvlači iz istražnog " ha"" se naspavaju moj lave.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa ko je taj invalid da mu otmu pusku i jos ga izmlate a on neki blefer pucao po plafonu.... Pa bolje da je sjekiru ponio umjesto puske :)
A jeste primjetili Monalizu na slici...