Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez vozacke dozvole lola pa ni manje ni vise u A4
Jebiga budala,mjesto da je prvo kupio dozvolu on A4???
...ko kaže da ga je kupio...pa zašto je žibjao nije zbog toga što nema vozačke...ha ha ha ha ha ha ahahahahah
auu kako su mu bubrege prosuli u stanici...
ma evo ko ce mu pomoci http://www.putvjernika.com/featured/bih-za-vrbovanje-ratnika-na-strana-ratista-i-do-10-godina-zatvora.html
Mali Pišonja zaboravio zvati jarana u 'akciju'.
ne treba ovdje nikog braniti ali ova nasa policija stvarno radi papanski, zaustavljaju narod iz prodavnica i traze racun dok se ove ribe velike setaju slobodno carsijom, znaci gdje god da se okrenes, nevin narod "fataju", zbog neposjedovanja licne karte i neka i treba tako pa nek rade kako treba ili nek puste narod na miru! Policija u sluzbi naroda treba biti a kod nas je obratno
Da nije polaganje voznje skoro milju i po ovo se ne bi desilo.
Koje milja i po sta ti je 950 km kod mene u auto skoli jes te neko okupaooooo
Dokle više inicijali???Kad neka "siča "nešto napravi samo što se i slika ne stavi a kada neki sin "uglednog "političara onda inicijali??Dajte novinari valjda imate "muda" pa objavite puno ime i prezime ili nemojte nikada više bilo kome da objavljujete puno ime i prezimeOdlučite se više kako če te raditi/neraditi"
šemsudin patković iz zenice
seljober iz Orahovice kod Zenice
žalosno i tužno ko je sve danas za volanom,a pogotovo koliko su policajcima ruke svezane u ovoj demokratiji!ma bagru treba na vrijeme ispendrekat!!!ne dozvolit da im ikad na um padnu ovkve stvari!!!
Novi detalji policijske potjere: Bez vozačke dozvole udario u policijsko vozilo!!!??? wtf.?! zar bi bilo drugacije da je imao? :)
jes zaheban ovaj Š.P.
Je krenulo ovu TUZLU :D