Poklon za Valentinovo
0
Novi bombaški napad na kafić Music
Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poklonu se ne gleda u zube. hvala sto ste se sjetili
Sandžaklijama zabraniti zakonski da naseljavaju Sarajevo, a ovu balavurdiju što šibicari, bode i pljačka politi benzinom i zapaliti!
zovite mene budel sta opet ;)
vratite nam udri dastu i daj ba prekucali ste music dajte neko novo mjesto :D
JA MISLIM DA JE OVAJ HELAC PIZDA AKO NEVRATI OVOM DASTI.MOJ HELAC ZAR SE BIJIS TOLIKO DJECE.
pravicemo se da su inicijali M.H (31) sasvim slucajno identicni vlasnikovim :D
Ali svaka ti čast! Zboriš pravo, istinito i časno! respect!
jel to onaj zemanic narkoman opet nesto napravio
Za sve što se dešava kriva je vlast. Ne policija, ne građani i ne tužilaštvo i sudstvo ne sarajlije, sanđaklije, istočnjaci. I prije 92 godine u Sarajevu se znalo koje naselje je naseljeno iz kojeg dijela BIH i YU, pa se nisu dešavale ovakve stvari. Zašto? Zato jer je većina stanovništva imala posao, platu, svoj drugi dom- fabriku.Mogli su školovati svoju djecu, mogli su se lijećiti pa i preko sindikata otići i na more. Danas većina omladine i kada završi školu nema posla a i nerjetko im i roditelji u poznim godinama ostaju bez posla.Vlada mito, korupcija i beznađe. Državne televizije nas hrane latinsko-američkim sapunicama, punim raskoša i beskonačnim svađama političara. Mnogi više nemaju izbora a ni nade pa se pokušavaju domoći svojih snova na lakši naćin - kriminalom, kao i oni koji vladaju. Sapunice su sapunice a BIH je stvarnost.
sad je u modi nosat pancir i deminersku opremu...
i istinu i vaistinu se sjetim malo majke, ova zatucana vlahadija ko da nemaju svojih portala
Čitajući sve ove komentare vidim da ima naroda da shvaća situaciju u BIH,sve je podijeljeno i mislim da možemo imati saradnju samo u ekonomiji,pa da svima bude bolje,a pustite vi postanske markice.
ma iza svake bombe sto je bacena u gradu stoji ZUKO do govno kad se skloni sa ulice odma ce biti mirnije u gradu,
....kakva bomba ljudi smjesno ba sta se ovo sve pise,moguce je jedino neka dimna bomba da je bacena ...kako to da nema stete nikakve svi portali su citavi i auta sto su bila ispred. neko je bas odlucio da unisti music nekad jedan od boljih kafica u gradu ...ove pucnjave i bombe se s razlogom desavaju da se pise o njima i da velike ribe iz vlade mogu radit svoje poslove i uzimat pare a da se ne pise o njima
To je ta \"drzava za covjeka\", jasta! Birali ste je, eto vam je!
Gledam 60 minuta i kontam odoh bjezati odavde,a onda pogledam paralele i kazem dze cu koji k....???
Pitam se ko su ovi majmuni koji kada je kod koja pucnjava ostave komentar tipa; garant su sandžaklije , sandžaklije 100%. itd . Ima u ovim komentarima nesta opasno i zastarasujuce .Kao prvo Ja sa Sandžakom neamam nikakve veze. Ovi sto pokusavaju da putem komentatara jos dodatno u Bosnjacki narod ubace jednu podjelu ,mislim da im to nece poci za rukom .Poznato je da se mi Bosnjaci djelimo na sve i svasta , opasno je sto je kroz podjele neko perfidno upakovao mrznju .Mrzi Zenica -Sarajevo ,Tuzla-Zenicu Sarajevo-Tuzlu i tako unedogled .Sada kada se zahuktava u Sandžaku imamo komentare po portalima koji inputiraju mrznju prema Sanžaklijama , Zasto? Bio sam u ratu i svjedok sam da je masa Sandžaklija casno branila svoju Bosnu .Ali opet ima neko ko pokusava da veoma perfidno iz svoje sobe ili kancelarije (mozda sa posla iz neke drzavne sluzbe ) omalovazi Sandžaklije i nametne mrznju prema njima.Ja Bosnjak koji nemam nikave veze sa Sandžakom moram reci :NECE PROCI .MUFTIJO UZ TEBE SMO